Botiș s-a specializat în goluri din gura porții. Căpitanul arădenilor le dă exemplul său tinerilor jucători din echipă

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 11:38 Campionat

Pe lângă importantul său aport defensiv, Sorin Botiș și-a ajutat și colegii din atac cu câte un gol în ultimele partide de pe teren propriu. După ce a înscris din doi metri pentru un punct în confruntarea cu liderul FCM Baia Mare, experimentatul fundaș a deschis drumul spre victoria clară cu Metalul Reșița.

A fost tot o reușită din interiorul careului mic, cu exteriorul piciorului stâng, mingea ducându-se destul de încet la colțul lung. „Cu Baia Mare nici nu am realizat exact cu ce parte a corpului am marcat, iar astăzi (n.r. sâmbătă) a fost un gol cu cârja (zâmbește). Până la urmă, aceste reușite, așa cum au fost ele, au adus puncte în contul echipei și asta e tot ce contează. E important să crezi în tot ceea ce faci, după asta m-am ghidat în toată cariera mea și mi-au cam ieșit lucrurile. Asta le spun mereu și jucătorilor mai tineri, voința și determinarea fac de multe ori diferența”, a punctat căpitanul „alb-roșiilor”.

Botiș nu a dorit să vorbească despre obiectivul stagional, ci: „Ne gândim doar la ceea ce avem de făcut mâine. Dacă mâine ne facem cu toții treaba bine și așa în fiecare zi, la partidele pe puncte se vor vedea și rezultatele. Ne propunem să tratăm fiecare meci cu seriozitate maximă pentru a câștiga. Apoi, la sfârșit, când tragem linia, vom vedea unde suntem. E bine că am legat acum două victorii consecutive, am pus puncte importante în clasament, dar sper să ne mobilizăm și mai bine simținm gustul acestor rezultate”.

Întrebat dacă terenul greu de la ora meciului cu reșițenii nu le-au pus utiștilor mai multe probleme decât însuși adversarul, „Sore” a punctat: „Întotdeauna, principalul adversar suntem chiar noi. Dacă noi avem mereu încredere în noi și în munca noastră, e greu să ne încurce cineva, fie că vorbim despre o echipă sau alta sau un gazon mai prost”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 11:38 Campionat
Pe aceeași temă