Bordeanu își desființează jucătorii: „Fricoși, fără determinare, impotenți. Ne-au făcut de râs”

27 May. 2012, 15:57 Campionat
Bordeanu își desființează jucătorii:**

Antrenorul secund al FC Botoșani a venit extrem de nervos la conferința de presă și a declarat că mai mulți jucători vor părăsi echipa la finalul acestui sezon. Vali Bordeanu consideră că jucătorii care vor pleca nu își vor găsi echipe la nivelul eșalonului secund.

„Astăzi a fost fața noastră obișnuită. Fricoși, fără determinare, impotenți. Nu mă așteptam. O echipă mai slab cotată decât noi ne-a făcut de râs. În unele faze ne-au făcut de râs. Chiar nu înțeleg. Lucrez cu ei de aproape un an de zile. Nu îmi explic. Lipsă de dorință și de determinare. O să vadă… Probabil mulți vor pleca. O să vadă că nu o să mai găsească așa condiții cala Botoșani. Să te comporți normal cu ei, să vorbești cu ei, să le explici și ei nu înțeleg. Și eu am făcut parte din multe jocuri. Ă‚sta e adevărul. Doare dar am arătat foarte urât astăzi. A fost cel mai slab joc de pe teren propriu”, a spus Vali Bordeanu.

„Au fost unii cărora li s-a dat șansă și nu au profitat. Probabil, acei jucători vor pleca pentru că nu e normal. Suntem echipa cu al doilea public din țară la liga a II-a și noi ne batem joc. Ori nu putem. Va decide antrenorul principal, în funcție și de părerea noastră a secunzilor și de părerea celor care conduc destinele fotbalului botoșănean. Cu siguranță vor pleca jucători. Eu nu văd ca jucătorii care vor pleca de aici să joace în altă parte. E părerea mea”, a adăugat secundul formației FC Botoșani.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

27 May. 2012, 15:57 Campionat
Pe aceeași temă