Bona: „Timișoara rămâne principala contracandidată la promovare și merită să fie în prima ligă”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 17:11 Campionat
Bona:**

Corona Brașov a făcut sâmbătă la Timișoara un pas mare spre promovarea în prima ligă. Victoria obținută la principala urmăritoare a mai liniștit apele la brașoveni, dar antrenorul Daniel Bona nu știe încă ce-i rezervă viitorul.

Evident fericit, antrenorul celor de la Corona vede în continuare echipa timișoreană ca principala contracandidată la promovarea în prima ligă.

    „Am întâlnit echipa pe care eu o consider principala candidată la promovare și la locul 1. Noi venim după o perioadă mai proastă și mă bucura victoria de aici, una imensă, care ne-a adus acel spirit de echipă ce l-am avut în prima parte a campionatului. Timișoara rămâne principala contracandidată la promovare și merită să fie în prima ligă. Va fi o luptă grea, UTA a acumulat multe puncte, mâine joacă Bihor cu Măciuca. Meciurile directe vor decide cine va promova. A contat foarte mult avantajul jucătorului în plus într-un meci ca aceasta. Mă bucur că am valorificat jucătorul în plus”, a declarat Daniel Bona.

Acesta a mai spus că nu știe încă în ce postură va rămâne la echipă și că așteaptă venirea anunțată a lui Aurel Țicleanu pe funcția de director tehnic. „Acest meci a fost pregătit de mine și de staff-ul cu care am lucrat. Nu știu cum va fi în continuare, luni îl așteptăm pe Aurel Țicleanu la echipă, să preia postul de director tehnic. Vom vedea care va mai fi rolul meu și cum vom continua”, a încheiat antrenorul noului lider al Seriei a II-a.

Sursa: Banat Sport
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă