Bogoi, supărat pe elevii săi după eșecul cu Ripensia: „Nu am avut atitudinea corespunzătoare ca să cucerim puncte”. Ce spune despre posibilitatea ca Pandurii să retrogradeze

Marius ANGHEL 31 Mar. 2019, 11:44 Campionat

Așa cum toată lumea din liga secundă îl cunoaște deja, Adrian Bogoi a fost extrem de supărat după ce Pandurii a pierdut cu 2-1 meciul cu Ripensia, disputat sâmbătă, la Timișoara. Antrenorul a spus că echipa sa e vinovată din cauza lipsei de atitudine. În ciuda unui start slab de retur și a problemelor financiare pentru gorjeni, Bogoi consideră că mai mult de jumătate din echipele Ligii 2 nu pot sta liniștite în ceea ce privește retrogradarea.

Bogoi e convins că echipa sa a pierdut meciul, mai degrabă decât l-a câștigat Ripensia, deși oltenii au părut că pot reveni în meci. „Doar am părut, dar nu am avut atitudine corespunzătoare ca să cucerim puncte azi. Am luat și goluri pe două greșeli mari ale defensivie noastre. Foarte – foarte puțin am dat astăzi ca să câștigăm punctele puse în joc. În finalul de meci, ne-am apropiat. Din păcate, am făcut greșelile pe care le-am făcut în apărare. Echipa adversă s-a desprins la 2-0, pentru că în marea majoritate a timpului, meciul a fost echilibrat, și ne-a fost greu să revenim în joc. Este un meci pierdut în primul rând datorită nouă, datorită atitudini pe care am avut-o. La un joc în deplasare, altfel trebuia să ne concentrăm și să avem mai multă atitudine și efort”, a precizat Bogoi despre joc.

„Toate echipele de la locul 8 sunt în hora retrogradării”

„Pandurii” au căzut într-o singură rundă de pe locul 9, pe 12. Bogoi nu pare prea pesimist și spune că toate echipele de la locul 8 în jos au emoții în privința menținerii în Liga 2.

„Toate echipele de la locul 8 în jos sunt în hora retrogradării. Asta e situația. Sunt etape multe până la sfârșit. Ne vom pregăti mai bine pentru jocul următor. Sperăm să acumulăm punctele necesare pentru a fi deasupra linei la sfârșitul campionatului”, a precizat tehnicianul despre problema punctelor.

Cu 32 de puncte, echipa gorjeană se află la trei lungimi peste SSC Farul, ultima echipă care se află pe locurile retrogradabile. Etapa viitoare, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu ACS Poli, penultima clasată.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU / Mediafax foto

Marius ANGHEL 31 Mar. 2019, 11:44 Campionat
Pe aceeași temă