Bogoi nu stă cu gândul la promovare: „Avem proiectele noastre”. Pandurii inaugurează noua „casă” a celor de la ACS Poli

Ajunsă pe 3 în clasament, loc care vara viitoare oferă posibilitatea de a promova în Liga 1 la baraj, Pandurii Târgu Jiu joacă sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul Electrica din Timișoara, cu ACS Poli Timișoara, penultima clasată din eșalonul secund. Bănățenii își inaugurează cu această ocazie noua „casă”, după ce au plecat de pe „Dan Plătinișanu”.

Cele două combatante sunt despărțite de 13 puncte, dar antrenorul echipei gorjene, Adrian Bogoi, îndeamnă la prudență. „Este o echipă care vine din Liga 1, are în primul 11 câțiva jucători care au jucat la nivel de primă ligă, o echipă care are potențial. Ne pregătim pentru meciul de sâmbătă, așa cum ne-am pregătit și pentru celelalte meciuri. Sper să facem o figură frumoasă și să venim cu un rezultat bun de la Timișoara”, a spus Bogoi, conform pandurul.ro.

A promovat deja trei juniori

Deși echipa sa e la trei puncte de primul loc, tehnicianul „pandurilor” nu se gândește la promovarea în Liga 1, ci vrea să promoveze câți mai mulți juniori la Liga 2.

„Locul în clasament și rezultatele de până acum sunt destul de bune, dar suntem încă la început. Mă bucur că avem în momentul de față un climat sănătos la echipă, cu jucători care își doresc să crească în valoare. Sperăm ca și pe viitor lucrurile să evolueze foarte bine. Suntem la început de drum, cu mulți jucători tineri, cu mulți jucători noi. Avem multe de pus la punct, sperăm să remediem din greșelile pe care le facem. Calcule ne facem la sfârșitul turului. Noi avem proiectele noastre, sperăm să integrăm cât mai mulți jucători de la Centrul de Copii și Juniori. Să nu se mai întâmple ca în anii trecuți, când niciun jucător nu era promovat la echipa mare. Avem trei juniori care au jucat la echipa mare în acest sezon”, a precizat Bogoi.

Promovați de la juniori, Florin Măicăneanu (18 ani, 3 meciuri, 145 minute), Robert Dănescu (18 ani, 2 meciuri – 49 minute) și Ovidiu Rașoveanu (17 ani, 1 joc, 2 minute) au bifat deja primele minute în Liga 2, în timp ce Alexandru Almic (18 ani) a fost integralist în meciul din Cupa României, pierdut cu CS Mioveni, scor 1-3. Tot în acel meci, Dănescu a fost și el integralist, iar Măicăneanu a evoluat în primele 53 de minute.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă