Bogoi încă mai speră că Pandurii se poate salva de la retrogradare. Foale, supărat după remiza obținută de ASU Poli: „În repriza a doua nu am contat”

Marius ANGHEL 29 Apr. 2018, 13:29 Campionat
Bogoi încă mai speră că Pandurii se poate salva de la retrogradare.** Foale, supărat după remiza obținută de ASU Poli:

ASU Politehnica Timișoara a remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, acasă, cu Pandurii Târgu Jiu, după un meci în care ambele echipe au avut ocazii, dar gorjenii au fost parcă mai deciși. Antrenorul oltenilor, Adrian Bogoi, spune că jocul îi dă speranțe, în timp ce Antonio Foale declară că alb-violeții nu au fost concentrați la meci.

Antrenorul timișorenilor a fost din nou foarte realist. „Este un rezultat echitabil, pentru că noi repriza a doua nu am contat. Ne-am apărat, nu pot să-mi dau seama de ce. Deocamdată nu am nicio explicație. Am tratat jocul ușor. Ne-am uitat în clasament, am văzut unde sunt oaspeții noștri. Am subestimat adversarul și, drept dovadă, întotdeauna când subestimezi adversarul, se poate întâmpla și invers. Atuurile lor au fost că au jucat fără stres, și-au văzut de treabă și au reușit să și marcheze”, a precizat Antonio Foale.

Bogoi așteaptă să vină și victoriile, deși etapele trec

Antrenorul Pandurilor spune că evoluția echipei îi dă speranțe. „Cred că rezultatul este echitabil, cu toate că o ușoară dominare a fost de partea noastră. Și golul lor primit, dar și cel marcat, au fost din faze fixe. Per ansamblu, pe teren, echipa mai proaspătă și mai bună cred că am fost noi. Am luat un punct pe terenul unei echipe foarte bune, ne dă speranțe pentru viitor. În mare sunt mulțumit de ce am arătat astăzi, cu toate că efortul nu a fost egal din partea tuturor jucătorilor mei. Sperăm ca pe viitor să jucăm și mai bine și să luăm 3 puncte la fiecare meci”, a punctat Bogoi.

Firește, antrenorul speră ca și contracandidatele să se mai împiedice. „Muncim foarte mult pentru puncte. Consider că după joc trebuia să avem mai multe puncte. Sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Toate contracandidatele au pierdut, ne luptăm pentru fiecare puncte. Chiar și meciul trecut am avut o dominare clară. Avem o echipă foarte tânără. Șase jucători U21 la fiecare meci, plus cei care intră pe parcurs. Desigur, facem și greșeli.  Este o luptă dură, echipele sunt pregătite. Sunt și surprize. Dar noi ne vedem de jocul nostru și vrem să obținem cât mai multe puncte”, a mai spus Bogoi.

ASU Poli rămâne pe locul 7, cu 48 depuncte, dar are șanse să mai piardă trei după ce a ieșit din teren la meciul cu UTA. Următorul joc al timișorenilor va fi tot acasă, cu Sportul Snagov. Pandurii e pe locul 16 momentan, cu 31 de puncte și urmeză să primească vizita Științei Miroslava.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: LeckzI JOSZI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 29 Apr. 2018, 13:29 Campionat
Pe aceeași temă