Bodea: „Am făcut un joc foarte slab, câteva greșeli impardonabile”

Bodea:**

Olimpia a cedat fără drept de apel la Timișoara în fața lui ACS Poli, scor 0-3. Tehnicianul oaspeților, Cosmin Bodea, a dat vina pe erorile mari ale elevilor săi la încasarea golurilor și a recunoscut că echipa sa a dus lipsă de ocazii și prin urmare nu s-a ridicat la nivelul adversarului.

„Din păcate am făcut azi un joc foarte slab, câteva greșeli impardonabile la asemenea nivel, contra unei echipe cum e Timișoara. Lipsa de concentrare, și aici mă refer la începutul celei de-a doua reprize, iei gol dintr-o fază care nu anunța nimic. De la 2-0 echipa gazdă a jucat cu mare lejeritate… Nu am reușit să ne ridicăm la nivelul partidei. Am întâlnit un adversar care pe teren propriu practică un joc foarte bun. Chiar și așa, le-am făcut cadouri la goluri. La Reșița am făcut un joc destul de bun față de azi, ne-am creat ocazii. Dar și acolo, lipsa de maturitate, nu am reușit să înscriem și am luat un gol dintr-un sfert de ocazie. Nu puteam pune azi probleme dacă nu-ți creezi ocazii”, a declarat Cosmin Bodea.

Deși suferă pe teren, Olimpia Satu Mare a avut o galerie consistentă la Timișoara, care a dominat fondul sonor. „Commando Oli” a trimis săgeți către echipa gazdă, dar a și cerut constant demisia antrenorului, dorindu-l în locul lui Bodea pe fostul polist Tiberiu Csik, care a promovat echipa în B. „Mi-au cerut demisia de când am preluat echipa. Pe ei să-i întrebați de ce”, a conchis amar Bodea.

Olimpia e pe 9 în B2, cu doar șapte puncte adunate după nouă etape.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă