Barbu: „Am obținut un punct mare. Am lucrat în primul rând la psihicul jucătorilor”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 14:24 Campionat
Barbu:**

Prețul egalului cu FC Voluntari a fost destul de scump pentru „marinari”. Echipa pregătită de Ion Barbu s-a ales după jocul din etapa a 15-a cu multe indisponibilități pentru ultima etapă din acest an, cea de la Buzău. Toate schimbările din jocul cu liderul au fost efectuate din pricina problemelor medicale. Plămadă a suferit o întindere la inghinali, Ochia e suspect de ruptură musculară, Miulescu are dureri cervicale, iar, pe lângă Popa, eliminat sâmbătă, Farul are și alți suspendați precum Ciobanu și Ivănică. Totuși, tehnicianul echipei constănțene are puterea să glumească cu revenirea sa pe teren, însă speră ca determinarea să completeze contra Gloriei aceste minusuri din lot.

„După o serie negativă de rezultate, am obținut un punct mare. Oricum, situația noastră rămâne grea, ținând cont că la partida din etapa viitoare ne confruntăm iar cu suspendați și accidentați. Glumind, mă voi antrena și eu, poate intru o repriză. Felicit jucătorii pentru atitudine și sper să nu pierdem la Buzău. Au dat șapte acum, dar poate li s-au terminat și lor golurile. Am lucrat în primul rând la psihicul jucătorilor. Le-am cerut să încercăm să scoatem maximum din cele două jocuri care au mai rămas de jucat din acest an. Se pare că băieții au înțeles asta, iar cu puțin noroc și cu mai mult curaj, puteam și câștiga astăzi (n.r. sâmbătă). N-aș vrea să vorbesc despre arbitraj, dar parcă cei de la Voluntari jucau acasă, iar noi eram oaspeții. Au fost mici ciupeli. În ceea ce privește viitorul, vom vedea ce va fi din iarnă. Trebuie schimbat ceva, pentru că nu se poate continua așa, suntem totuși Farul Constanța”, a declarat Ion Barbu, citat de ziuaconstanta.ro.

După desfășurarea a 15 etape, Farul Constanța se află pe antepenultimul loc în Seriei I și are 12 puncte acumulate, cu două mai mult față de „lanterna roșie” FCM Dorohoi.

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 14:24 Campionat
Pe aceeași temă