Bancu: „Cu această victorie suntem acolo în cărți”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2014, 17:07 Campionat

 Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu, a fost decisiv în meciul cu ASA Târgu Mureș, reușind să marcheze golul de trei puncte. Jucătorul de 21 de ani a ținut să dedice „reușita” celor peste 4.000 de oameni prezenți în tribune.

Tânărul mijlocaș de bandă al celor de la FC Olt, Nicușor Bancu, a punctat decisiv în meciul cu ASA Târgu Mureș. După o pasă primită de la Claudiu Ionescu, jucătorul de bandă stânga a întors adversarul direct, a driblat portarul și a trimis sub bară, golul său aducând astfel o victorie prețioasă slătinenilor. Mijlocașul a dedicat victoria suporterilor prezenți în tribunele Stadionului „1 Mai”.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să înscriu, dar mai ales că am câștigat. Dedic acest gol suporterilor, care ne-au susținut tot meciul, și echipei. Eram obligați să câștigăm acest meci, pentru că ne îndepărtam de play-off, acum, cu această victorie, suntem acolo, în cărți. Am întâlnit o echipă foarte bună, jucători cu experiență, care au jucat numai în Liga I, dar se pare că prin atitudine, mai mult curaj pe faza de atac am reușit să câștigăm. Sperăm să venim neînvinși de la Satu Mare”, a declarat mijlocașul slătinenilor.

În urma succesului înregistrat cu ASA Târgu Mureș, FC Olt Slatina se află imediat sub linia play-off-ului, la doar un punct de următoarele trei clasate, care dețin câte 25 de puncte. Pentru gruparea pregătită de Dan Oprescu urmează alte două meciuri decisive pentru play-off.

Ionescu: „Am pregătit foarte bine meciul cu Târgu Mureș”

Sosit în iarnă, mijlocașul ofensiv Claudiu Ionescu a făcut un meci foarte bun la prima reprezentație, în fața propriilor suporteri, în tricoul grupării FC Olt Slatina.

Născut în orașul de pe malul Oltului, Ionescu evoluează pentru prima dată sub culorile unei echipe slătinene. Mijlocașul, reprofilat atacant în duelul cu Târgu Mureș, a dat pasa decisivă de gol, a mai creat alte câteva situații bune, per ansamblu având o prestație reușită. După meci, acesta a dezvăluit că în săptămâna premergătoare întâlnirii au studiat foarte bine adversarul.

„Am pregătit foarte bine meciul cu Târgu Mureș, am analizat foarte mult după prestația mai slabă de la Resița, suntem foarte bucuroși că am câștigat cele trei puncte. Ne apropiem ușor, ușor de obiectivul pe care-l avem. Într-adevăr, acest rezultat contează pentru moral, sunt trei puncte cu Târgu Mureș, o echipă foarte bună. Săptămâna aceasta, împreună cu antrenorul, o să analizăm Satu Mare, astfel încât să fim cât mai pregătiți la ora jocului”, a declarat Ionescu.

Meciul de la Satu Mare se dispută cu o zi mai devreme

După succesul înregistrat în runda actuală, contra celor de la ASA Târgu Mureș, FC Olt Slatina are parte de o deplasare lungă și dificilă.

Gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește o altă echipă angrenată în lupta pentru play-off, Olimpia Satu Mare. Divizionara secundă slătineană a solicitat devansarea partidei cu o zi, având în vedere faptul că miercuri va avea parte de un alt meci foarte greu, cu CS U Craiova, în cadrul intermediarei.

Prin urmare, confruntarea de la Satu Mare se va disputa vineri, cu începere de la ora 16.00. Drumul va fi parcurs în 11 ore, prin urmare lotul divizionarei secunde va pleca, miercuri, după susținerea antrenamentului, spre Satu Mare. Cele două formații sunt despărțite de un punct, iar meciul se anunță aprig.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Mar. 2014, 17:07 Campionat
Pe aceeași temă