Balint: „Sunt trei puncte prețioase, dar promovarea încă se joacă”

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 14:35 Campionat
Balint:**

Antrenorul Universității, Gabi Balint, s-a arătat încântat de victoria obținută de echipa sa la Bistrița, scor 3-1, rezultat ce sporește șansele alb-albaștrilor de accedere în prima ligă.

„Trei puncte extraordinar de prețioase, le-am spus jucătorilor că s-ar putea să fie meciul play-off-ului, era foarte important să câștigăm la Bistrița. Vrem să ne distanțăm și de Vâlcea. Încă se joacă, avem meci greu cu Târgu Mureș. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Eu zic că este o victorie meritată, în prima repriză am avut ocazii și noi și ei, a fost o repriză echilibrată, dar în repriza a doua am avut inițiativa, ne-am creat ocazii, am marcat trei goluri și asta spune totul.

Din păcate, tot timpul trebuie să ne certăm, să-i trezim pe unii, fiindcă începem meciul destul de moale. Sincer să fiu, Gloria parcatic n-a mai avut motivație, a fost problema cu licența, era deja și o distanță între noi și ei. N-am mai văzut o echipă motivată, spre deosebire de meciul de la Craiova, când am învins foarte greu, am avut noroc cu acea fază fixă. Poate ne-am făcut noi meciul mai ușor prin a doua repriză, în prima parte a fost destul de echilibrat.

Băieții au sărbătorit în vestiar, fiecare joc a avut o încărcătură emoțională extraordinară, care a apăsat pe umerii lor, mai fac greșeli din cauza asta, acum s-au eliberat și sărbătoresc. Suntem împreună și la bine și la rău, sperăm să fie doar bine de acum”, a spus, citat de timponline.ro, Balint, la finalul meciului de la Bistrița.

Antrenorul echipei CS Universitatea a prefațat jocul de miercuri de la Craiova și cu liderul Seriei a II-a. „Cu Târgu Mureș trebuie să câștigăm pentru că avem o revanșă de luat”, a mai spus tehnicianul.

CS Universitatea Craiova s-a impus pe terenul Gloriei Bistrița cu scorul de 3-1. Au marcat Ganea (50), Varga (53 din penalty) și Velcovici (86), respectiv Feher (85 din penalty). Cu această victorie, craiovenii s-au distanțat la nouă puncte de adversarul de astăzi și de Metalul Reșița, ambele echipe pierzătoare în această rundă, dar mai are emoții în privința promovării. CSM Râmnicu Vâlcea joacă azi, de la ora 18:00, pe terenul liderului, ASA Târgu Mureș. Momentan, diferența dintre cele două echipe oltene este de șapte puncte. Până la finalul campionatului au mai rămas de disputat trei etape.

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 14:35 Campionat
Pe aceeași temă