Balint: „Respect Bistrița, dar vreau să o bat!”

Mihai Andries 24 Apr. 2014, 15:30 Campionat
Balint:**

Conferința de presă de azi a liderului seriei a II-a, CS Universitatea Craiova, l-a adus în fața presei pe un Gabi Balint optimist în privința derbyului de sâmbătă cu Gloria Bistrița. Acesta mizează pe ideea că victoriile aduc victorii și își dorește ca elevii săi să repete evoluția din partida precedentă, cu FC Olt Slatina.

„Am plecat cu dreptul în acest play-off, cu un joc și un rezultat bun, ceea ce este bine pentru că ne dă încredere. Așteptăm și sâmbătă o evoluție bună și o victorie, care ne-ar face să ne distanțăm la șase puncte de Bistrița. Am și câteva probleme medicale. Varga și Vandelanoitte nu cred că vor fi apți să poată evolua sâmbătă. În rest, echipa este validă, iar jucătorii sunt montați să facă un meci bun. Ținând cont că jucăm împotriva Bistriței, echipa care m-a lansat în fotbal, am un sentiment aparte. Dar, în afară de faptul că mă voi saluta cu oameni din conducere, nu va fi altceva special. Obiectivul nostru este să învingem pentru a ne apropia cât mai repede promovarea” a declarat acesta

Tehnicianul Craiovei consideră Gloria una dintre contra-candidatele la promovare: „Nu se pune problema ca Bistrița să joace pentru Târgu Mureș. Pentru că are șansa ei să promoveze. Este o echipă bine organizată, cu execuții bune la fazele fixe. Au probleme financiare, de aceea sunt convins că vor în prima ligă pentru că ar veni banii din drepturi TV”.

Antrenorul Universității s-a arătat mulțumit de modul în care răspund jucătorii: „Nu le-am cerut ceva fantezist, doar să fie disciplinați, să respecte planul tactic. Și nu m-au dezamăgit. În ceea ce privește dorința lor, jos pălăria. Nu am ce să le reproșez”.

Balint a explicat de ce a operat modificări de la un meci la altul pe poziția de fundaș dreapta: „Este adevărat, am folosit patru jucători pe postul de fundaș dreapta. Am făcut-o și în funcție de planul tactic. La fiecare meci mă gândesc să surprind adversarul cu ceva”.

Despre promovarea în prima divizie, Balint a spus: „Avem actele în regulă, v-am spus-o de mult. Preocuparea noastră este să câștigăm meciurile care urmează, să fim atunci când se trage linie pe unul dintre primele două locuri. Suntem afiliați provizoriu, iar Adunarea Generală trebuie să o valideze, să o oficializeze. Ei vor lua la cunoștință decizia Comitetului Executiv”.

 

 

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 24 Apr. 2014, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă