Balint: „Multe nu prea sunt de spus când pierzi cu 4 la 1”

Mihai Andries 04 May. 2014, 10:53 Campionat
Balint:**

La conferința de presă de la finalul partidei cu ASA, scor 1-4, Gabi Balint a recunoscut superioritatea echipei mureșene. Principalul oltenilor a admins că momentul cheie al meciului a fost primirea golului doi, imediat după reluare, moment în care echipa sa a căzut total.

„Multe nu prea sunt de spus când pierzi cu 4 la 1, ce poți să mai spui. Știam că avem un meci greu, am prins o echipă bună, din toate punctele de vedere. Am echilibrat situația pe tabelă în prima repriză. Păcat de golul doi pe care l-am primit, prea devreme, de abia începuse repriza a doua, pe o greșeală acolo a apărării, după care echipa a început să cadă.” a comentat Balint

El a mai adăugat că bătălia promovării continuă, mai ales că mai sunt multe meciuri de jucat: Oricum le-am spus jucătorilor că nu e un meci decisiv, o finală, e pur și simplu un meci din cele zece pe care trebuie să le jucăm în play-of. Mai sunt șapte meciuri. Noi continuăm să tratăm serios fiecare meci. Ne așteaptă și miercuri un meci greu, cu o echipă care a pierdut acasă și care, oricum, nu renunță la promovare. Trebuie să recunoaștem când adversarul a fost mai bun. Încă o dată, mă așteptam la mult mai mult de la jucătorii mei, din păcate, nu au reușit„.

Tehnicianul Universității a explicat și schimbarea rapidă a lui Pleșan, încă din minutul 56: „La Pleșan a fost o lovitură în spate în prima repriză, dacă vă aduceți aminte. A spus la pauză că îl doare, a acuzat o durere la spate, a primit și un cartonaș galben. Eu am vorbit cu el că dacă simte dureri să îmi facă semn. Nu mi-a spus, dar l-am văzut că îi era greu să joace și am decis să îl schimb. Inițial doream să fac o schimbare defensivă, să-l introduc pe Adi Ionescu. Dar am primit golul, așa că am introdus un atacant. Știam că forțând îmi las jucătorii descoperiți, lucru care s-a și întâmplat. Lucrurile au mers foarte foarte prost”.

VEZI CONFERINȚA DE PRESĂ‚ INTEGRALĂ‚ A LUI GABI BALINT

 

Video și foto de Lehel VALICS

Mihai Andries 04 May. 2014, 10:53 Campionat
Pe aceeași temă