Balint, la ultimul meci pe banca Metaloglobusului. E convins că atmosfera făcută de galeria Politehnicii îi va stimula și pe jucătorii săi: „Să facem o figură frumoasă la Timișoara”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 31 May. 2019, 09:51 Campionat
Balint, la ultimul meci pe banca Metaloglobusului.** E convins că atmosfera făcută de galeria Politehnicii îi va stimula și pe jucătorii săi:

Un singur meci, atât mai are de stat Laszlo Balint pe banca echipei Metaloglobus, iar viitorul antrenor al UTA-ei vrea să se despartă cu o victorie de bucureșteni. O poate face chiar împotriva marii rivale a următoarei formații pe care o va conduce.

Sâmbătă, de la ora 12:00, pe arena Știința din Timișoara, Metaloglobus o întâlnește pe ASU Politehnica, o echipă care îi este inferioară în clasament. Bucureștenii sunt clasați pe locul 9, cu 49 de puncte și pot urca cel mult pe poziția a 8-a, ocupată acum de Luceafărul Oradea cu același număr de puncte. În schimb, timișorenii se află pe locul 13, cu 45 de puncte și pot urca cel mult pe locul 10 în cazul în care vor câștiga ei, iar cele trei formații din fața sa vor pierde.

Înainte partidei de la Timișoara din etapa a 38-a, Balint spune că îi simte în formă pe jucători și că vor să încheie acest sezon cu fruntea sus.

„Vrem să încheiem acest sezon cu fruntea sus, chiar dacă ne așteaptă o deplasare foarte lungă și dificilă. Vom evolua împotriva unei echipe echilibrate, cu o organizare defensivă bună, periculoasă la faze fixe, o echipă cu destui jucători interesanți. Suportul propriului public va conta destul de mult pentru ei, dar atmosfera frumoasă ne va stimula și pe noi. I-am simțit bine pe băieți toată această săptămână, mă bucur că mentalitatea grupului s-a dezvoltat și că muncim la fel când pregătim meciurile, chiar dacă este ultima etapă și obiectivul fixat de club a fost atins în urmă cu două meciuri, dar noi avem obiectivul nostru, în vestiar, să scoatem maxim din fiecare meci. Sperăm să facem o figură frumoasă la Timișoara și să încheiem sezonul cu o victorie!”, a spus Laszlo Balint.

Meciul tur a fost câștigat de timișoreni în prelungiri, prin golul marcat de Alexandru Cherecheș în minutul 90+1. În precedenta întâlnire din orașul de pe Bega dintre cele două echipe, Metaloglobus s-a impus cu 2-0.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 31 May. 2019, 09:51 Campionat
Pe aceeași temă