Balint: „La Bacău ne jucăm șansa până la capăt”

Mihai Andries 01 Nov. 2013, 08:28 Campionat
Balint:** „La Bacău ne jucăm șansa până la capăt

Misiune tot mai grea pentru trupa pregătită de Laszlo Balint, în urma înfrângerilor înregistrate în ultimul timp. Situația Unirii din clasament, nu neapărat disperată, dar tot mai grea în urma realizării unei singure victorii și a două egaluri în liga secundă.

Balint a făcut referire la ultimele evenimente neplăcute, mai exact a greșelilor de arbitraj, toate împotriva echipei nostre favorite, cu precădere la ultima partidă, pierdută, dar în care a primit ș 7 cartonașe galbene plus eliminarea lui Mălin Șerban. Totodată, el apreciază corect forța adversarului de acum, într-o partidă pe care speră să nu o piardă.

„Din păcate, arbitrajul dezastruos din partida contra Unirii Slobozia își va lăsa amprenta și asupra meciului extrem de important pe care îl vom disputa împotriva lui SC Bacău, prin prisma faptului că avem doi jucători importanți care nu vor putea evolua datorită suspendărilor, Șerban și Elek. Plus că avem doi jucători aflați la limită, pasibili de suspendare din cauza cartonașelor Vreau să subliniez încă o dată, nu suferim de mania persecuției, însă ne doare că am pierdut atâtea puncte pe mâna arbitrilor, și tot ce ne dorim este să fim arbitrați corect! Legat de joc, suntem conștienți că meciul este ca o adevarată finală pentru ambele echipe, dată fiind situația din clasament și faptul că, probabil, ne vom întalni din nou cu ei în play-out. SC Bacău este o echipă puternică, cu jucători foarte buni și un antrenor pe măsură. Chiar nu știu cum de se află în subsolul clasamentului, în mod normal ar trebui să se claseze mult mai sus în ierarhie. Probabil presiunea este mai mare la ei, datorită faptului că joacă acasă. Noi suntem hotarâți să mergem să ne jucăm șansa”, a comentat tehnicianul Unirii.

 

Sursa: Unirea Tărlungeni

Mihai Andries 01 Nov. 2013, 08:28 Campionat
Pe aceeași temă