Balint își laudă jucătorii după remiza cu Ripensia, în care s-a pierdut primul loc din Liga 2. „Am dat dovadă de caracter și de personalitate”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2018, 17:17 Campionat
Balint își laudă jucătorii după remiza cu Ripensia, în care s-a pierdut primul loc din Liga 2.**

Seria de patru meciuri consecutive cu victorii s-a încheiat chiar pe teren propriu pentru Sportul Snagov. Echipa lui Laszlo Balint a pierdut poziția de lider în clasamentul Ligii 2 după ce, sâmbătă, a obținut un egal norocos, scor 1-1, în fața Ripensiei Timișoara, echipă care a venit la Ghermănești fără antrenor principal.

Adrian Ungureanu a deschis scorul chiar înainte de pauză, în minutul 45, după o execuție superbă de la 22 de metri lateral stânga, direct în vinclul colțului lung al porții lui Florin Iacob. În debutul părții secunde, Robert Elek (51) a irosit un penalty, trimițând peste transversală, iar, mai apoi, Cătălin Hlistei (59) a fost surprins de o minge ajunsă la el la limita careului mic și a șutat peste din doar 6 metri. Norocul ilfovenilor s-a numit Cristian Dănălache (90). Atacantul a debutat cu gol, unul din penalty, după ce tot el fusese faultat de Marius Toma.

Cu doar un punct obținut pe teren propriu, Sportul reușește însă să își păstreze invincibilitatea în acest sezon, însă a fost depășită în clasament de Academica Clinceni, noul lider la finalul etapei a 6-a.

La finalul partidei, antrenorul Laszlo Balint a încercat să explice meciul mai puțin reușit al jucătorilor săi, care au predat ștafeta Ligii 2 după două etape.

„Am început bine meciul, am recuperat multe mingi în jumătatea adversă, am avut o circulație bună a balonului în primele 25 de minute, după care am avut o perioadă de pasivitate, de lipsă de agresivitate și adversarul a putut să se apropie de careul nostru. Din păcate, am primit din nou un euro-gol, la fel ca în meciul cu Daco-Getica, într-un moment greu, chiar în ultimul minut al primei reprize, dar reacția echipei în repriza a doua a fost extraordinară. Chiar dacă am ratat un penalty în debutul reprize secunde, am reușit să trecem peste acel moment psihologic, să continuă să presăm, ne-am creat multe ocazii, și până la urmă am egalat. Vreau să felicit echipa, în special pentru repriza a doua, am dat dovadă de caracter și de personalitate împotriva unui adversar care, cred eu, va face o figură frumoasă în acest sezon”, a spus Balint, citat de pagina de facebook a echipei din Snagov, cea care după șase etape are acumulate 14 puncte în clasament.

Pentru Sportul Snagov urmează meciul din turul 4 al Cupei României, miercuri, la Unirea Slobozia, iar sâmbătă dimineață joacă în etapa a 7-a la Timișoara, cu ACS Poli.

Marius ANGHEL 09 Sep. 2018, 17:17 Campionat
Pe aceeași temă