Balint: „E frustrant că nu am reușit să profităm de problemele celor de la Suceava”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 12:41 Campionat
Balint:**

Unirea Tărlungeni a fost la un pas să dea lovitura în meciul de la Suceava cu Rapid CFR. Elevii lui Laszlo Balint au deschis scorul încă din minutul 5, când Robert Elek l-a învins pe Pascal cu o lovitură precisă de cap. Sucevenii au întâmpinat dificultăți în a se apropia de poarta adversă, singurele pericole pentru echipa oaspete venind în urma loviturilor libere executate de Căinari și Semeghin în minutele 20 și 25.

Moldovenii au fost mai incisivi în repriza a doua, iar Plămadă, Negru sau Golofca au irosit câteva bune oportunități de a înscrie. Egalarea a venit târziu, în minutul 85, când atacantul Mircea Negru a reluat în plasă, cu capul, o centrare perfectă trimisă de pe partea stângă de Semeghin. Imediat, același Negru a fost foarte aproape să realizeze dubla, însă a lovit defectuos balonul din poziție excelentă.

Finalul a fost un asediu la poarta lui Iacob, dar defensiva brașovenilor a rezistat. „Din cauza lipsei banilor, nu a existat posibilitatea să efectuăm nici măcar un cantonament înaintea acestui meci, astfel că jucătorii au venit la stadion direct de acasă. Lumea trebuie să înțeleagă că ne chinuim și noi cum putem, iar în acest moment mai mult de atât nu se poate. Dacă nu se vor rezolva problemele de la club cât mai curând, probabil că ne vom desființa”, a declarat secundul Bogdan Tudoreanu.

De cealaltă parte, antrenorul brașovenilor, Laszlo Balint, regretă că echipa sa nu a reușit să conserve avantajul luat în debutul meciului. „E frustrant că nu am reușit să profităm de problemele celor de la Suceava. Am făcut o primă repriză bună, am marcat repede și puteam majora scorul la ocaziile lui Brujan și Elek. În partea secundă nu am mai reușit să ținem de minge, iar gazdele ne-au pus probleme la fazele fixe. Până la urmă este un punct câștigat în deplasare. Ne așteaptă un meci foarte dificil, miercuri, pe teren propriu, cu Dunărea Galați”, a spus Balint.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 12:41 Campionat
Pe aceeași temă