Balint: „Am ajuns la șapte victorii la rând, contează foarte mult pentru moral”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 10:53 Campionat
Balint:**

Antrenorul Universității s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut contra bistrițenilor, 1-0, dar nu și de evoluția elevilor săi. Gabi Balint e sigur că aceasta se va îmbunătăți în următoarea etapă.

După victoria cu 1-0 repurtată împotriva Bistriței, Gabi Balint a spus: „Am învins azi, asta este cel mai important. Am ajuns la șapte victorii la rând, contează foarte mult pentru moral. Însă trebuie să vedem ce se întâmplă, pentru că jocul a fost destul de slab. Oricum, Bistrița o echipă bine organizată defensiv. Și-au luat măsuri, au jucat cu doi fundași dreapta, ca să ne blocheze partea noastră stângă, unde-i aveam pe Varga și cu Vătăjelu. Echipă disciplinată, căreia dacă nu reușești să-i machezi repede, riști să ai probleme, așa cum ni s-a întâmplat nouă în prima parte”.

Referitor la numărul mare de cartonașe galbene primite de alb-albaștri, antrenorul nostru a spus: „N-am nimic contra arbitrilor, chiar dacă greșesc. Am primit multe cartonașe galbene, unele ușor acordate, dar și noi am făcut câteva faulturi inutile, la centrul terenului”.

L-a băgat în teren pe Ivan să debuteze pe teren propriu

Despre debutul tânărului Andrei Ivan, Balint a spus: „Am ținut mult să-l bag astăzi, doream să debuteze și el acasă, pentru că pe Oblemenco nu a jucat până acum. În zilele următoare, el va pleca la echipa națională de juniori. Sigur, este un jucător care promite. Nu este postul lui, e atacant. Am dorit să-i mai dau și lui Sin posibilitatea să joace, pentru că etapa trecută nu am făcut-o. E bine să-i țin pe toți în priză, dar nu am ce să fac – joacă doar 11 și mai intră încă trei pe parcurs”.

Balint se gândește deja la partida următoare cu ASA: „La Târgu Mureș va fi un joc de o altă factură. Întâlnim o echipă care se deschide, iese la joc, ceea ce ne place. Pentru că până acum noi am fost obligați să ieșim mult, să dominăm”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 10:53 Campionat
Pe aceeași temă