Bădoi: „Am făcut un joc bun și sunt convins că merităm victoria”

Mihai Andries 01 Apr. 2013, 13:03 Campionat
Bădoi:**

ACS Buftea a reușit să lege două victorii pentru prima dată în acest campionat, iar echipa este pe un drum bun, crede antrenorul Vali Bădoi. Elevii săi au produs surpriza în etapa a XIX-a din liga secundă și au trecut cu 2-0 de rivala din Ilfov și pretendenta la promovare, CS Otopeni. Meciul a fost unul aprig în prima repriză, cu multe ocazii de poartă și de o parte și de cealaltă. Cu toate acestea, soarta lui a fost pecetluită în actul secund, atunci când Artiom Karamyan și Vali Alexandru au stabilit scorul final. Imediat după finalul partidei, fostul jucător al Rapidului și al Stelei, actual tehnician la Buftea, Vali Bădoi a acordat un interviu în exclusivitate pentru liga2.ro

– Felicitări pentru victorie! După un început mai slab de an, se pare că ați găsit cheia succesului. Care ar fi aceasta?
– Era foarte important să câștigăm acest meci, să legăm și noi două victorii. Am făcut un joc bun și sunt convins că merităm victoria.

– Cum v-ați motivat jucătorii să mențină același ritm alert precum în prima repriză?
– I-am încurajat, le-am spus că sunt convins că vom marcăm și o să câștigăm meciul. Erau și ei conștienți de poziția noastră din clasament, peste linia retrogradării.

– Meciul trecut se presupunea a fi unul ușor, împotriva copiilor Sportului și v-ați impus cu mari dificultăți. De această dată, ați învins fără drept de apel o candidată la promovare. Ați reușit să vă motivați mai bine jucătorii azi?
– E greu să îi faci pe jucători să fie concentrați când știu că joacă împotriva unor copii. Dacă nu le dai gol de la început și îți faci meciul ușor, poți ajunge să ai emoții pe final. Chiar dacă am câștigat cu 2-1, nimeni nu spune că am avut 14 ocazii mari de gol. Cel mai important este că am câștigat și atunci și acum.

– Ce își propune Buftea până la finalul sezonului și care e situația la club?
– Vom juca toate meciurile la victorie, orice meci câștigat e important. Situația la club e bună din toate punctele de vedere, noii investitori ne asigură toate condițiile de pregătire. Sper să le răsplătim încrederea.

Articol scris de Gabriel MORARIU

Mihai Andries 01 Apr. 2013, 13:03 Campionat
Pe aceeași temă