„Avem față de divizia A”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 22:05 Campionat

Mijlocașul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, este foarte optimist după victoria de astăzi contra liderului Sportul Studențesc. El consideră că roș-alb-albaștrii pot obține șase puncte cu CS Otopeni și Delta Tulcea și astfel ar avea șanse mari de a promova.

„Mi s-a dat încredere, am jucat mai mult și normal să-mi intru în formă. Atâta timp cât jucam 25-30 de minute… ce poți să arăți. Toate meciurile sunt grele. Noi am arătat astăzi ca o echipă de divizia A. Am arătat că suntem un grup unit, după șocul de la Năvodari când am pierdut în minutele 90 și 93. Am bătut astăzi liderul diviziei B și eu zic că avem față de divizia A. După meciul de la Năvodari am spus că putem obține nouă puncte cu Sportul, Otopeni și Tulcea. E păcat că nu am obținut 12 din 12”, a spus Marius Croitoru.

Popovici: „Echipa mai bună a fost FC Botoșani”

Antrenorul principal al FC Botoșani consideră că victoria echipei sale este una meritată chiar dacă finalul meciului a aparținut formației Sportul Studențesc când oaspeții au avut două mari ocazii de a înscrie.

„Era un meci foarte important pentru noi. Nu pot să-i spun decisiv pentru că mai sunt multe etape. Având în vedere rezulatul de la Săgeata, astăzi era un pietroi atârnat de gâtul nostru dacă nu reușeam să câștigăm. Pe final am avut puțină șansă dar și noi am avut situații din care puteam face 2-0, în special cea a lui Ghiceanu. Cei de la Sportul nu cred că pot fi nemulțumiți de scor. Echipa mai bună a fost FC Botoșani”, a spus Cristi Popovici care a adăugat: „Important este ca din cele două etape să obținem cât mai multe puncte. Dacă se poate maxim ar fi extraordinar. Să putem termina turului, dacă nu pe locul doi, măcar în apropiere”.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 22:05 Campionat
Pe aceeași temă