Au vrut oficialii Sportului să cedeze cu orice preț meciul cu Farul?

Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 15:56 Campionat

Liderul Seriei I din Liga a II-a, Sportul Studențesc, trece printr-o situație infernală după ce jucătorii care au dus-o în fruntea clasamentului au refuzat să intre pe teren în primul meci din 2013. „Studenții” urmau să întâlnească ocupanta locului 13, Farul Constanța, însă partida nu a mai avut loc, iar formația lui Alin Artimon a câștigat la masa verde.

 
Vasile Șiman este acuzat de neplata salariilor, falsificarea vizitelor medicale sau nerespectarea promisiunilor făcute de-a lungul timpului. Cum între cele două tabere nu s-a putut ajunge la niciun consens, s-a trecut la represalii.
 
Astfel, jucătorii spun că nu au mai putut să dea de reprezentanții Sportului și că au fost nevoiți să se antreneze singuri, în condiții improprii. De cealaltă parte, clubul le-a trimis notificări de prezentare la meciul cu Farul, acestea fiind înregistrate cu timbre judiciare. (Vezi foto)
 
Cu toate acestea, se pare că Sportul nu a avut nicio intenție de a câștiga meciul cu Farul. Pe foaia de joc era trecut și Alin Nistor (foto, al treilea din stânga), fotbalist care a fost eliminat în etapa a XIV-a, în jocul cu Rapid CFR Suceava.
 
Acel meci s-a încheiat cu scorul de 1-1, golul „stundeților” fiind semnat chiar de Alin Nistor. Acesta a văzut ulterior cartonașul roșu, în minutul 90+1, pentru o lovitură fără minge aplicată lui la I. Plămadă. Pentru gestul său, fotbalistul a fost suspendat pentru două etape.
 
Nistor a stat în jocul următor, ultimul din 2012, de pe teren propriu cu Dunărea Galați (1-0) și mai avea de ispășit o etapă de suspendare, în duelul de sâmbătă, cu Farul. Cu riscul de a pierde cu 0-3 la masa verde, oficialii Sportului l-au trecut pe foaia de joc pe Alin Nistor, după cum se poate vedea în poză.
 
Întrebat de acest incident, patronul clubului din Regie a declarat următoarele: „Nu a fost trecut pe foaie Alin Nistor. Ce ați văzut este o foaie greșită, a completat-o greșit delegatul. Alta a fost înmânată arbitrilor.”
 
Articol scris de Gabriel MORARIU
Marius ANGHEL 09 Mar. 2013, 15:56 Campionat
Pe aceeași temă