Au patru absențe certe pentru meciul cu FC Botoșani

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 13:16 Campionat
Au patru absențe certe** pentru meciul cu FC Botoșani

Rapid Suceava se confrunta cu probleme serioase de lot inainte meciului de sambata cu FC Botosani.

Gruparea „ceferista” nu va putea conta in derbyul de traditie cu rivalii de peste Siret pe serviciile a nu mai putin de patru jucatori, cele mai pregnante absente fiind in compartimentul defensiv, acolo unde Daniel Balan si Claudiu Velescu (foto) sunt suspendati, in vreme ce mijlocasul Alexandru Pleniceanu, titular in runda precedenta, este indisponibil din cauza unui hematom. Lista indisponibililor este ingrosata de Catalin Golofca, care nu este inca recuperat dupa operatia suferita in luna octombrie a anului trecut.

In schimb, la antrenamentele conduse de Bogdan Tudoreanu au revenit portarul Zavoi si varful Caragea.

„Cea mai importanta lipsa este cea a lui Velescu, care isi punea serios amprenta la mijlocul terenului. Speram insa ca jucatorii care vor intra in teren sa-si faca datoria, mai ales ca rezultatul de la Tulcea a avut un rol stimulativ, a dat incredere echipei”, a declarat secundul Ion Buzoianu.

Marele absent din tabara „ceferistilor”, Claudiu Velescu, a subliniat importanta meciul de sambata prin prisma rivalitatii dintre cele doua orase. „Este un meci aparte pentru toti sucevenii. Sunt aici de un an si am inteles ce inseamna rivalitatea dintre cele doua orase. Ne dorim sa facem un rezultat bun, iar oamenii care vin la stadion sa plece multumiti acasa”, a spus mijlocasul originar din Galati.

Fc Botosani nu va putea miza in jocul de pe Areni pe serviciile golgheterului Gabriel Vasvari, suspendat.

Principalul finantator al botosanenilor, Valeriu Iftime, se asteapta la un meci complicat in compania rapidistilor. „Va fi foarte complicat sa batem la Suceava. Rapid nu are o echipa slaba si vor juca cu multa ambitie. E foarte important ca echipa noastra sa înteleaga ce are de facut si ca trebuie sa aiba constanta. Pâna acum mergeam la Suceava si aveam ambitia de a fi mai tari decât ei. Sâmbata, va trebui sa câstigam trei puncte. Va fi un meci foarte, foarte greu. Vor juca cu ambitie si vor dori sa ne bata. E o chestiune de a te devota unui meci”, a declarat Valeriu Iftime, citat de btonline.ro.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă