ASU Poli a înscris patru goluri cu Brăila, însă doar unul s-a pus. Brîndescu: „Am vrea să stăm mai liniștiți în clasament”

Marius ANGHEL 06 Mar. 2017, 18:15 Campionat

ASU Politehnica Timișoara își pusese mari speranțe, sâmbătă, în obținerea unei victorii în meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, în etapa a 23-a a Ligii 2. S-a încheiat 1-1, iar bănățenii au pierdut două puncte din avansul față de CS Balotești, contracandidata în lupta pentru evitarea retrogradării.

Alb-violeții au deschis scorul foarte repede, în minutul 8, după reușita lui Alexandru Bădăuță, șut plasat de la 16 metri în vinclul colțului lung, și au ratat alte câteva ocazii bune de a-și majora diferența pe tabelă. Stancu (21) a irosit-o pe cea mai mare, atunci când a tras din fața careului în bară, iar Birău a șutat apoi în blocaj. Bădăuță (24) a trimis totuși mingea în plasă la o fază la care Olaru a scăpat balonul în față la reluarea cu capul a lui Birău, însă golul a fost anulat, deoarece atacantul se afla în poziție de offside. Brăilenii au revenit în joc fix înainte de pauză, atunci când Cosmin Neagu a pătruns în careu pe stânga, a driblat și i-a pasat excelent lui Costel Roșu (43), care a finalizat pe sub Gakos din 6 metri.

În partea secundă, timișorenii au mai avut două goluri anulate, dar și o ratare imensă. Mai întâi, reușita lui Blănaru (69), scăpat singur cu Olaru, a fost anulată pentru offiside, apoi Bădăuță (80) a finalizat incredibil, din 10 metri, peste vinclul din stânga, după o centrare din stânga a lui Ghinescu, iar în prelungiri tușierul Câmpeanu (90+1) a indicat un nou offside la o nouă reușită a gazdelor.

La finalul meciului, antrenorul Politehnicii, Sorin Brîndescu a declarat să jucătorii săi nu au fost inspirați în fața porții. „Ne-am fi dorit tare mult să câștigăm, însă, din păcate, detaliile fac diferența și nu am fost inspirați. Nu ne-am adaptat la vânt. Am avut avantajul că am condus cu 1-0, am avut ocazia să ne desprindem și nu am făcut-o… Nu știu situația, dar poate și noi am fost neinspirați, când am stat în offside în teren. Am încercat să ne readucem punctele, nu am făcut un joc de construcție foarte bun, în schimb am pus presiune. Și la Suceava am avut mai multe ocazii ca adversarul și am obținut tot doar un punct. Am vrea să stăm mai liniștiți în clasament. A fost o greșeală în lanț la golul încasat, din păcate luăm foarte ușor golurile”, a declarat, citat de PressAlert, Sorin Brîndescu.

„Se putea mai mult și pentru noi și pentru ei. Am început bine jocul. Pe o greșeală de plasament am fost conduși. A trebuit să reglăm situația. Ei au mai avut o bară, și-au creat ocazii. O echipă a Timișoarei care merita mai mult. Mie îmi place această echipă. Are momente în care poate din entuziasm, e împinsă în față și atunci poate sunt surprinși pe blocul defensiv. Din fericire am scos un punct, dar e o echipă interesantă”, a spus și Alin Pânzaru, antrenorul principal al Daciei Unirea.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax)

Marius ANGHEL 06 Mar. 2017, 18:15 Campionat
Pe aceeași temă