„Aș face porțile mai înalte, mai largi, e nedrept fotbalul”

16 Oct. 2011, 17:50 Campionat

Antrenorul principal al FC Botoșani este dezamăgit de ratările elevilor săi. El consideră că meciul de astăzi trebuia câștigat ținând cont de numărul foarte mare de ocazii ale roș-alb-albaștrilor. Marius Popescu nu își explică de ce elevii săi ratează atât de ușor în condițiile în care patru zile pe săptămână lucrează pentru faza de finalizare.

„Sunt nemulțumit de rezultat. Din păcate aștept norocul să vină. Sunt momente în care un jucător să nu se sincronizeze. Facem patru zile pe săptămână finalizare, sub diferite forme, fizic, tehnico-tactic. În a doua repriză au avut și ei două situații. Noi am riscat. Nu dezarmăm. Speranțe sunt. Jocul arată bine pe alocuri. Aș face porțile mai înalte, mai largi. Ce să zici. Sunt cinci-șase situații din toate pozițiile posibile. E nedrept fotbalul. Să ai bară din trei metri, o respingere haotică și să primești gol”, a spus Marius Popescu.

„Uneori îmi e ciudă că am îmbătrânit”

Popescu regretă că nu mai poate evolua. El consideră că dacă ar fi avut vreo 35 de ani ar fi intrat pe teren și în prima jumătate a turului era golgheterul echipei. Antrenorul este dezamăgit de prestația atacanților pe care îi are la dispoziție. Tehnicianul botoșănean și-ar dori ca elevii săi din compartimentul ofensiv să fie mult mai oportuniști și să marcheze din situațiile pe care le au.

„Uneori îmi e ciudă că am îmbătrânit. Cred că aveam și eu vreo șase goluri până acum dacă intram vreo zece minute pe meci. E clar că va trebui să ne mișcăm, să căutăm jucători”, a spus Marius Popescu.

Sursa: btonline.ro

16 Oct. 2011, 17:50 Campionat
Pe aceeași temă