Artimon, trimis 9 etape în tribună! Munteanu: „Este un exces de zel”

Mihai Andries 18 Oct. 2012, 16:56 Campionat
Artimon, trimis 9 etape în tribună!** Munteanu:

UPDATE: Vicepreședintele FC Farul, Cristian Munteanu, a declarat, în urmă cu puțin timp, că decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care l-a suspendat, astăzi, pe antrenorul Alin Artimon, pentru 9 etape, este una exagerată.

„Mi se pare o exagerare din partea federației. Acum doi ani, Dan Petrescu era eliminat la două etape și stătea câte o etapă. Nici dacă bătea arbitrul cu bâta de baseball nu îi dădea nouă etape! Este un exces de zel. Atunci eu cât trebuie să cer arbitrilor de la Botoșani și de la Otopeni dacă lui Artimon i-au dat nouă? Înseamnă că lui Balaci îi trebuie 90 de etape suspendare, iar la celui de la Botoșani, 160 de etape, și nu glumesc. Nu este normal, nu a făcut decât să protesteze la o fază. Nu a intrat pe teren, nu a aruncat cu targa pe teren cum a făcut Nae Manea. Cu siguranță vom face contestație. Văd că sunt cam multe împotriva Farului de la acest început de campionat”, a spus Cristi Munteanu pentru Cuget Liber.


Antrenorul FC Farul, Alin Artimon, a fost suspendat, astăzi, pentru o perioadă de 9 etape, de către Comisia de Disciplină, ca urmare a protestelor tehnicianului de la meciul de campionat cu Dunărea Galați. De asemenea, Artimon a primit și o amendă usturătoare – 5.000 lei! Decizia comisiei este una drastică, antrenorul Farului fiind considerat recidivist, după ce, în urmă cu aproximativ o lună, a stat „pe bară” două etape, pentru proteste la partida cu CS Otopeni.

Sursa: Cuget Liber

Mihai Andries 18 Oct. 2012, 16:56 Campionat
Pe aceeași temă