Artimon pleacă și el de la Poli!

31 Mar. 2012, 14:44 Campionat
Artimon pleacă și el de la Poli!

După ce frații Rotariu au luat drumul Bihorului, un alt antrenor al Timișoarei părăsește clubul. Alin Artimon, care se ocupa de Centrul de copii și juniori al clubului, va prelua Vâlcea, echipă pe care a mai pregătit-o.

„Am înaintat o cerere de reziliere a contractului, ea nu a fost încă aprobată de domnul Chivorchian. Îmi doresc de mai mult timp să plec, să antrenez. M-am alăturat acestui proiect cu centrul de copii și juniori. Am refuzat șase oferte, nu o mai pot face. Am două oferte, câte una din fiecare serie”, a confirmat Artimon.

„Poli trebuie să meargă mai departe”

Antrenorul regretă situația de la Poli și spune că o pauză în activitate ar afecta și centrul de copii, unul dintre cele mai bune din țară.

„Îmi doresc să mă întorc în iarbă, să antrenez la seniori. Poli trebuie să meargă mai departe. E păcat de nucleul creat. De progresul realizat cu copiii. O pauză de un an ar afecta aceste lucruri”, a adăugat Artimon.

CSM Rm. Vâlcea a remizat cu UTA, 0-0 în această etapă iar principalul Marius Mitu era amenințat cu demisia în cazul unui eșec.


Articol scris de Cornel BIHOLARI

31 Mar. 2012, 14:44 Campionat
Pe aceeași temă