Artimon: „Este greu să te lupți cu FC Botoșani în momentul în care joci în inferioritate”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 13:25 Campionat
Artimon:**

Farul se menține pe ultima poziție a clasamentului Seriei I și după înfrângerea de sâmbătă în fața liderului, 0-2 cu FC Botoșani. Suporterii formației constănțene i-au cerut, din nou, demisia antrenorului Alin Artimon, la finalul partidei, acesta având și o contră cu un fan ce se afla în spatele băncii de rezerve. În replică, tehnicianul „marinarilor” a declarat că nu intenționează să renunțe.

„Este o înfrângere care doare și pe care nu o așteptam. Prin ceea ce am prestat până acum mă așteptam la un joc mai bun și să jucăm 11 la 11. Este greu să te lupți cu FC Botoșani în momentul în care joci în inferioritate. Am încercat după eliminare să rămânem în joc iar la final am riscat și am schimbat sistemul, să încercăm să forțăm, să jucăm cu trei fundași. Trebuie să luăm înfrângerea ca atare și prima mea grijă este să nu fie afectat vestiarul.

Una peste alta, am ieșit cu 4 puncte din patru meciuri disputate, este puțin, nu la asta ne așteptam, dar important este ca în următoarele două săptămâni să gestionăm bine timpul pentru că urmează pentru noi o serie de meciuri cu echipe care sunt lângă noi în clasament.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, sunt cel mai suspendat antrenor din viața și nu vrea să mai stau iar în tribune.

Dacă se dovedește că Sergiu Popescu a greșit într-adevăr la acea fază, probabil va fi sancționat.

Vizavi de incidentele de la finalul partidei, nu consider că au fost incidente majore. I-am spus acelui suporter să vină să vorbim civilizat, nu să vorbim peste gard. Până acum m-au înjurat că nu salut galeria, acum dacă îi aplaud li se pare că îi ironizez. Orice aș face nu e bine. Cred că dacă aș pleca ar fi fericiți, dar de plecat voi pleca atunci când va considera domnul Nedelcu. Când am vrut eu să plec a spus să rămân pentru că îmi va spune el când este necesar să plec. Am încercat să le explic jucătorilor că nu trebuie să se simtă afectați din cauza acestor incidente cu suporterii și văd că au înțeles”, a spus după joc Artimon.

Farul Constanța are 10 puncte după 19 etape scurse din acest campionat. „Marinarii” sunt la 3 puncte în spatele Rapidului și la 5 de Dunărea Galați și Dinamo II. În următoarea etapă, Farul va sta, ca mai apoi să joace acasă cu Rapid CFR Suceava, iar în etapa a 22 la Dunărea Galați.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 13:25 Campionat
Pe aceeași temă