Artimon cade cu FC Caransebeș pe ultimul loc: „Meritam mai mult decât nimic”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2014, 16:30 Campionat
Artimon cade cu FC Caransebeș pe ultimul loc:**

Numit la începutul săptămânii la cârma echipei FC Caransebeș, în locul lui Sorin Bălu, Alin Artimon a redebutat pe banca formației bănățene cu o înfrângere. Eșecul este cu atât mai dureros cu cât vine împotriva uneia dintre contracandidatele la lupta pentru salvarea de la retrogradare și, mai rău, a dus la căderea pe ultimul loc în clasamentul Seriei a II-a. În etapa a 11-a a Ligii 2, ultima a turului, FC Caransebeș a pierdut la limită la Oradea, 1-0 cu FC Bihor, după golul marcat de Florin Pop în minutul 18.

La finalul meciului, antrenorul Alin Artimon crede că echipa sa ar fi meritat „mai mult decât nimic”, a comentat faza golului primit după mai multe greșeli ale jucătorilor săi și s-a declarat mulțumit de atitudinea din teren a elevilor săi, spunând că are speranțe pentru următoarele jocuri.

„După aspectul general al partidei, consider că meritam mai mult decât nimic, pentru că până la urmă atât am obținut. Anticipam că va fi un joc de luptă, un joc fără mari veleități tehnice. Cred că în mare măsură am reușit să-i punem în dificultate și să ne creăm trei-patru situații mari și am luat gol la singurul șut pe spațiul porții, gol pe care l-am luat dintr-o serie de patru erori individuale. Eu, în schimb, sunt mulțumit de modificarea atitudinii, de modul în care au încercat să pună în practică ce ne-am propus și ce am încercat să facem, ca să-i surprindem pe faza de construcție. Sunt mulțumit că au avut curajul și puterea să ducă lupta până în ultimul minut și asta îmi dă speranțe pentru ceea ce urmează”, a spus Artimon, citat de fcbihor.ro.

La finalul turului Ligii 2, FC Caransebeș se află pe ultima poziție în clasamentul Seriei a II-a, cu un punct mai puțin, 6 față de 7, decât Șoimii Pâncota și FC Bihor.

Marius ANGHEL 02 Nov. 2014, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă