„Ar fi o greșeală să spunem acum că suntem promovați”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Apr. 2013, 22:27 Actualizat: 06 Apr. 2013, 22:36 Campionat
„Ar fi o greșeală să spunem acum că suntem promovați”

Deși FC Botoșani are patru victorii consecutive în acest retur, 14 marcate și doar două primite, principalul finanțator al echipei susține că promovarea încă nu este reușită. El le-a cerut jucătorilor să trateze foarte serios următoarele meciuri pentru a nu avea surprize pe finalul sezonului când vor întâlni contracandidatele la promovare.

Valeriu Iftime a spus la finalul meciului cu Dinamo II București că nu i-a plăcut ce a văzut în debutul partidei când oaspeții au pus reale probleme elevilor lui Cristi Popovici. „La 1-0, la 1-1 am fost nervos dar am înțeles că a fost terenul foarte greu și e dificil să te exprimi. Eu vreau o echipă care joacă fotbal, care domină. O echipă de divizia A. O echipă care are față de divizia A trebuie să o arate în continuu. La 5-1 îmi place și au mai dat goluri și cei pe care îi contestam eu”, a spus Valeriu Iftime.

Cât privește promovarea, oficialul botoșănean este rezervat în declarații și așteaptă ca jucătorii să trateze și următoarele meciuri cu aceeași seriozitate cum au făcut-o până acum. „Vrem promovarea dar sunt două teme foarte importante. Este chestiunea financiară pe care trebuie să o țin eu și a doua chestiune este ca echipa să fie ținută în priză. Se poate întâmpla orice. Avem trei-patru meciuri la urmă care pot fi decisive. Cred că echipa poate dar ar fi o greșeală să spunem acum că suntem promovați”, a adăugat finanțatorul echipei FC Botoșani.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Apr. 2013, 22:27 Actualizat: 06 Apr. 2013, 22:36 Campionat
Pe aceeași temă