Antrenorul Săgeții, impresionat de publicul sucevean: „Merită nota 10”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 18:04 Campionat
Antrenorul Săgeții, impresionat de publicul sucevean:**

Săgeata Năvodari și-a întrerupt seria victoriilor în etapa a IV-a. În deplasarea de la Suceava, fosta prim-divizionară a remizat 2-2 cu Rapid CFR Suceava, însă dintre cele patru goluri doar unul a fost marcat de echipa constănțeană. Ganea a deschis scorul în secunda 25, însă Negru a egalat la fel de rapid, în minutul 6. În repriza a doua autogolul lui Velescu (65) a adus din nou în avantaj Săgeata, dar nici de această dată nu a rezistat prea mult, deoarcele Matei a adus egalarea în minutul 72.

La finalul meciului, antrenorul Săgeții, Cătălin Anghel, a vrut să îți exprime satisfacția pe care a trăit-o văzând câți oameni au venit pe stadionul Arene pentru a vedea un joc din Liga a II-a. Chiar dacă a fost înjurat, tehnicianul n-a fost deranjat de acest lucru și a felicitat sucevenii pentru atașamentul lor față de echipa favorită.

„Eu aș vrea să încep cu un lucru foarte important înainte să discut despre meci și acela este că trebuie să felicit suporterii din Suceava că la un meci de Divizia B au venit, nu știu exact, dar am înțeles că tot timpul ei sunt în medie aproape de 3.000 de spectatori. Chiar dacă am fost înjurat de la primul până la ultimul minut, asta e, eu mi le asum, sunt antrenor, se întâmplă, dar este ceva foarte important pentru fotbal ca lumea să vină la stadion și Suceava, din punctul ăsta de vedere, merită nota 10”, și-a început discursul antrenorul echipei din Năvodari.

Despre meciul și rezultatul cu Rapid CFR, Anghel a spus că este echitabil și că echipa din Suceava i-a pus în dificultate. „Despre meci pot să vă spun că, normal, am venit să câștigăm, știam că întâlnim o echipă bună, o echipă care are în componență niște jucători cu experiență în Divizia A, niște jucători talentați și, bineînțeles, ca o caracteristică a zonei, niște jucători foarte agresivi. Am încercat să desfacem jocul, să plimbăm mingea, însă de multe ori construcția noastră a fost puțin lentă și am lăsat echipa adversă să mute ușor, de aia nu ne-am creeat mai multe ocazii. Chiar și așa, cred eu, să fim sinceri, că este un rezultat echitabil pentru că și noi, pe final, și Suceava am avut ocazii și puteam marca, așa că mi se pare un rezultat echitabil, cu toate că îmi pare rău că nu am câștigat”, a mai spus Anghel.

După terminarea etapei a IV-a, Săgeata Năvodari se clasează pe locul doi în Seria I, cu 10 puncte acumulate, la egalitate cu liderul Academica Argeș. Joi, constănțenii joacă în 16-imile Cupei României, de la ora 16:00, pe stadionul Flacăra, cu FC Viitorul. În campionat, Săgeata va evolua duminică, tot pe teren propriu, de la ora 11:00, cu SC Bacău.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 21 Sep. 2014, 18:04 Campionat
Pe aceeași temă