Antrenorul „pandurilor”, încrezător înaintea seriei de patru meciuri de pe teren propriu. „Nu ar fi o surpriză dacă învingem liderul”

Antrenorul

După trei deplasări consecutive, în care n-a reușit să adune niciun punct, Pandurii Târgu Jiu are programate patru meciuri succesive pe teren propriu, la Motru. Primul va fi și cel mai dificil, deoarece echipa antrenată de Adrian Bogoi întâlnește liderul Ligii a 2-a, Dunărea Călărași.

Partida este programată vineri, de la ora 14:00, și va fi televizată. După acest joc, Pandurii urmează să mai joace la Motru restanța cu CS Balotești (12 aprilie), apoi va primi vizita UTA-ei (21 aprilie), după care va juca, tot acasă, „intermediara” cu Sportul Snagov (25 aprilie). Pe 14 aprilie, gorjenii ar fi trebuit să se deplaseze la Satu Mare, dar meciul cu Olimpia nu se va mai disputa, deoarece echipa din Nord-Vestul țării s-a desființat în pauza competițională de iarnă.

Deși Pandurii se află pe loc retrogradabil și este despărțită de 41 de puncte de Dunărea Călărași, antrenorul Adrian Bogoi crede că echipa sa are forța să învingă liderul.

„Avem patru meciuri acasă. Cel mai important este primul joc, cu liderul clasamentului, o echipă care nu a pierdut de 23 de etape. Sper să piardă vineri cu noi. Nu cred că există un rezultat care să fie considerat o surpriză în acest meci. Nici dacă ne bat ei pe noi, nici dacă îi batem noi pe ei. E un meci care pleacă de la 0-0 și noi ne dorim victoria. Calculele sunt strict pentru primul meci, nu ne gândim la un anumit număr de puncte din aceste jocuri succesive de pe teren propriu. Vrem să obținem victoria cu Dunărea, pentru a pregăti în liniște următorul meci”, a declarat Bogoi.

Acesta e de părere că, indiferent de rezultatul de vineri, atât promovarea, cât și retrogradarea, se va juca până în ultima etapă. „Echipa din Călărași are un nucleu bun de jucători, sunt mulți fotbaliști valoroși, care au jucat și la Liga 1, dintre care trei sau patru au fost și la Târgu Jiu. E un grup foarte bine organizat și este un club care stă bine din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Dunărea mari șanse să promoveze, dar campionatul se joacă până în ultima etapă”, a concluzionat Bogoi.

Înaintea desfășurării etapei a 28-a, Pandurii se află pe locul 18, cu 24 de puncte, iar Dunărea e pe locul 1, cu 65 de puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Pe aceeași temă