Antrenorul „pandurilor”, în culmea fericirii după ce a bătut Ripensia: „Un pas mare spre salvarea de la retrogradare”. Pentru atacanții timișorenilor a avut numai cuvinte de laudă

Marius ANGHEL 19 May. 2018, 20:48 Campionat
Antrenorul

După ce a fost agitat tot meciul, Adrian Bogoi a putut zâmbi liniștit după ce a bătut-o cu 2-1 cu Ripensia, sâmbătă dimineața, în Ciarda Roșie. Pandurii va mai primi o victorie la „masa verde” săptămâna următoare, iar oltenii speră să se salveze de la retrogradare în ultima etapă, când are meci decisiv cu Brăila. Bogoi a lăudat și echipa Ripensiei, ai cărei atacanți îi vede transferați în prima ligă.

Antrenorul gorjenilor a explicat cum a pregătit meciul din punct de vedere tactic. „Un meci de mare luptă și trei puncte foarte mari puse în joc pentru noi. Echipa era scăpată de grija retrogradării și cu aceste trei puncte am făcut un pas foarte mare spre atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Știam că au atacanți de mare valoare, mai ales pentru liga a doua, au unii dintre cei mai buni atacanți, care, după părerea mea, vor face pasul la Liga 1. Știam că este o echipă de posesie. Nu am vrut să lasăm foarte multe mingi să ajungă la atacanții adverși. Am făcut presing sus. Marea majoritate a timpului ne-a ieșit. Am dat și două goluri spectaculoase, am avut și emoții, dar important este că am luat cele trei puncte mari în acest campionat”, a precizat Bogoi despre joc.

Așteaptă banii de la conducere

Etapa viitoare, Pandurii ar fi avut meci cu ASA, astfel că va primi alte trei puncte. În ultima rundă, gorjenii vor avea un meci cu palpitații, deoarece vor juca la Dacia Unirea Brăila, principala contracandidată la evitarea retrogradării. Bogoi vrea și acolo un succes. „Vom vedea în continuare cum stăm. Avem ultimul meci la Brăila și mergem să luăm trei puncte și acolo”, a precizat tehnicianul.

Cât despre banii ceruți de jucători în cântecul de la vestiar, antrenorul e tot optimist, deși echipa e în insolvență. „Sperăm să vină, pentru că avem promisiuni că vor veni și banii”, a mai spus Bogoi, după ce Pandurii rămâne „peste linie”, pe locul 15.

Mediop și Dumiter, spre Liga 1?

Antrenorul Pandurilor a vorbit și de atacanții Ripensiei, despre care a spus că are informații că se vor transfera la echipe de prima ligă. Mediop e în pole-position pentru Dunărea Călărași, dacă Ripensia va cere o sumă acceptabilă. Senegalezul mai are un an contract. Tânărul Andrei Dumiter este jucătorul LPS Banatul, împrumutat la roș-galbeni. „Mediop și Dumiter sunt atacanți foarte buni. Din cunoștințele mele, știu că vor face pasul la Liga 1”, a dezvăluit Bogoi.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 19 May. 2018, 20:48 Campionat
Pe aceeași temă