Antrenorul Farului, contestat de tribuna a II-a, aplaudat de peluză

Antrenorul Farului,** contestat de tribuna a II-a, aplaudat de peluză

La finalul partidei FC Farul – CF Brăila 0-0, printre suporterii Farului au domnit stări de spirit diferite. Dacă fanii din peluză i-au aplaudat pe jucători și pe antrenorul Marian Pană, suporterii de la tribuna a II-a i-au contestat pe „marinari” și pe tehnicianul lor.

Pană s-a oprit și a vorbit cu cei care i-au cerut să și plece de la Farul. „Stai acasă, lasă pe altul!”, i s-a strigat, printre altele, de la tribuna a II-a, aceasta  în timp ce peluza i-a scandat numele, iar antrenorul a sprintat să-i salute pe fani.

„Fiecare suporter are dreptul să-și exprime opinia. Am încercat să le explic oamenilor de la tribuna a II-a că avem și noi problemele noastre, de componență sau de lot. Însă odată ce am acceptat să antrenez Farul și pregătesc echipa în continuare, n-o să spun niciodată că n-am lot. Dar intervin accidentările, cartonașele. Lumea să aibă răbdare, pentru că echipa se luptă pe teren. Mă bucur că galeria ne-a aplaudat, înseamnă mult pentru noi. E un semn că acești băieți apreciază efortul nostru. Cei care au spus să plec au dreptate, pentru că ei nu trebuie să știe ce probleme sunt, doar să vadă echipa jucând”, a spus Marian Pană.

Sursa: Ziua Constanța
Foto Alexandru RAITA

Pe aceeași temă