Antrenorul Drobetei și-a pălmuit un jucător!

26 Apr. 2009, 16:29 Campionat
Antrenorul Drobetei și-a pălmuit un jucător!

În timpul incidentelor de la finalul primei reprize, camerele TV au surprins o fază mai puțin obișnuită pe terenul de fotbal.

Aflat pe banca de rezerve, juniorul Ionuț Ilie a decis să protesteze imediat după fluierul final al primei reprize la decizia arbitrului de a nu acorda și penalty la faza eliminării lui Gongolea.

Antrenorul – președinte Vasile Mănescu a găsit soluția de a aplana confictul în care erau implicați jucătorii celor două echipe: și-a luat la palme jucătorul, ca în curtea școlii. Metoda de corecție i-a adus lui Mănescu eliminarea de pe bancă din partea arbitrului Erdei.

UPDATE: conform unor declarații ale martorilor, se pare că juniorul Drobetei s-a băgat în mijlocul conflictului iscat între cele două tabere la incidentul din finalul primei reprize. La început, a primit două scatoalce după ceafă de la antrenorul Mănescu pentru a se potoli. De aici, lucrurile s-au complicat, Ionuț a făcut greșeala de a comenta mai departe și de a-i răspunde antrenorului. Ca atare, a mai primit câteva palme de la Mănescu.

 

Articol scris de Mircea Oglindoiu

Captură: Sport.ro

26 Apr. 2009, 16:29 Campionat
Pe aceeași temă