Anghel: „Este o victorie importantă. Este foarte greu să joci 11 contra 10”

Anghel:**

Săgeata Năvodari a rămas singura echipă ce a acumulat punctaj maxim după primele trei etape desfășurate în Liga a II-a. Sâmbătă, constănțenii au învins la limită, scor 1-0, pe Unirea Slobozia, cu toate că din minutul 20 a evoluat în superioritate numerică după eliminarea lui Toma. Unicul gol al meciului a fost marcat din penalty, cu emoții, de Vezan, după ce Ganea a obținut lovitura de pedeapsă.

Totuși, la finalul jocului, antrenorul Săgeții, Cătălin Anghel, s-a contrazis în declarații în privința evoluției elevilor săi. Dacă inițial a spus că e mulțumit de „dovada de caracter și de atitudine”, mai apoi și-a criticat unii jucători pentru că s-au considerat învingători încă din momentul eliminării și a marcării golului.

„A fost exact cum mă așteptam. Știam că întâlnim o echipă care anul trecut a demonstrat că are o valoare ridicată pentru Liga a II­-a. La Unirea Slobozia jucătorii joacă de 4­-5 ani împreună, iar acest lucru se observă în omogenitatea echipei. Am fost un pic obosiți după meciul de Cupă, contra Farului, în care am fost nevoiți să jucăm 120 de minute. Dar important este că azi am reușit să ne impunem. Este o victorie importantă, îmi felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de caracter și de atitudine. În privința eliminării, este foarte greu să joci 11 contra 10 dacă nu te miști, dacă nu alergi, dacă nu pasezi în continuare, și dacă trei-­patru jucători consideră că meciul s­-a încheiat înainte de fluierul final al arbitrului, așa cum s­-a întâmplat azi”, a spus Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Liderul Seriei I după trei etape va juca în următoarea etapă în deplasare, la revelația de până acum a campionatului, Rapid CFR Suceava. Moldovenii sunt pe locul doi cu 7 puncte, la egalitate cu Academica Argeș, principala contracandidată a Săgeții la promovarea în Liga 1.

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă