„Am luat o opțiune serioasă în lupta pentru evitarea retrogradării”

05 May. 2012, 14:36 Campionat

FC Olt Slatina a obținut o victorie importană în lupta pentru supraviețuire. Gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus, în deplasarea de la Mureșul Deva, cu scorul de 2-0, cele trei puncte consolidându-i primul loc ce asigură menținerea în eșalonul secund. Alb-vișiniii au dat lovitura de grație pe final de meci, Huțanu și Dragalina punctând pe tabela de marcaj în minutele de prelungire. Succesul grupării FC Olt, coroborat cu înfrângerea suferită de Juventus București, crește semnificativ șansele îndeplinirii obiectivului.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră victoria una care aduce liniștea înaintea meciurilor care au mai rămas de disputat.

„Cred că am luat o opțiune serioasă în lupta pentru evitarea retrogradării, dar încă nu s-a terminat campionatul. Da, am trăit cu emoții partida, se poate spune că mutările pe care le-am făcut au fost inspirate. Nu mai contează celelalte aspecte, atât timp cât am câștigat pe terenul unei contracandidate. Aștept ca băieții să abordeze cu o mai mare încredere meciurile care au mai rămas de disputat, dat fiind faptul că presiunea nu mai este la fel de mare. Nu știu dacă programul este mai ușor, cert este că avem puncte în avans, noi nu am jucat cu Turda.”, a declarat Oprescu.

În urma victoriei înregistrate, FC Olt Slatina se află deasupra liniei retrogradării, la patru lungimi distanță de Juventus București. Trebuie menționat că alb-vișiniii nu au în cont punctele la masa verde cu Arieșul Turda, spre deosebire de formația din Colentina.

Sursa: Gazeta Nouă

05 May. 2012, 14:36 Campionat
Pe aceeași temă