„Am jucat mai slab astăzi, sper ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ până la final”

19 May. 2012, 16:23 Campionat

Antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa, a admis că echipa sa a făcut un joc mai slab cu Săgeata Năvodari și a precizat că promovarea se va juca până în ultima etapă. Totodată, tehnicianul a făcut apel la jucătorii săi să-și păstreze concentrarea în ultimele meciuri.

„Am jucat mai slab astăzi, probabil și pe jucători îi apasă stresul, nervozitatea, oboseala. De aceea am decis să le dau liber mâine jucătorilor care au evoluat cu Săgeata. Echipa mi-a părut obosită, supărată pe sine, dar sper ca jucătorii să fie maturi și să rămână cu picioarele pe pământ până la finalul campionatului. E normal să avem emoții în continuare, promovarea se joacă până în ultima etapă, trebuie să câștigăm toate meciurile”.

Popa s-a referit și la meciul de la Ovidiu dintre Viitorul și FC Botoșani: „Conduce Botoșaniul la pauză? Nicio problemă. Întoarce Viitorul scorul și bate mâine cu 6-1”.

La finalul partidei, zeci de suporteri ieșeni s-au strâns la vestiare și au scandat numele antrenorului Ionuț Popa și al președintelui Florin Prunea. Popică a dat mâna cu membrii galeriei și le-a transmis că îi așteaptă într-un număr cât mai mare la Galați, în etapa viitoare, pentru a sărbători împreună victoria și promovarea. „Mă simt bine când suporterii îmi scandează numele. Mă simt ca un candidat la președinție”, a adăugat Popică.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Eduard BLAGA

19 May. 2012, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă