„Am dat peste o echipă bună, le-au intrat toate”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:13 Campionat

Fostul atacant al lui Poli a recunoscut superioritatea clară a timișorenilor în jocul de sâmbătă. Mircea Oprea consideră că echipa sa nu mai e nici măcar la nivelul celei de anul trecut, când Unirea Alba Iulia a remizat cu o FC Politehnica formată din jucători mai valoroși.

„S-a văzut, noi deocamdată nu suntem pregătiți fizic, mai mult de o repriză nu putem duce și am dat peste o echipă bună, care în ultimele două-trei meciuri a avut mult ghinion din păcate. Dar astăzi le-au intrat toate, până la urmă rezultatul e meritat. Anul trecut eram o echipă mult mai omogenă, și chiar dacă am reușit să facem 0-0 aici la Timișoara, era o echipă mult mai bună ca aceasta. Eu sper ca ACS Poli să promoveze pentru că din păcate multe orașe mari nu mai au echipe în Divizia A și Timișoara merită”, a spus căpitanul Unirii.

Unul dintre cei mai iubiți jucători din generația Poli AEK consideră că nivelul eșalonului secund e foarte slab din cauza problemelor economice. „Nivelul fotbalului din Divizia B a scăzut mult, 50% cred, din păcate criza financiară și-a pus foarte mult accentul, în A mai puțin”, a conchis Oprea.

Mircea Vasile Oprea a marcat 17 goluri în 84 de apariții pentru Poli pe prima scenă.

Articol scris de Cornel Biholari

Foto: Banat Sport

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:13 Campionat
Pe aceeași temă