„Am avut și noroc, dar acesta face parte din joc”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 11:18 Campionat

Chiar dacă a lăsat impresia unei echipe care joacă deschis în orice partidă, Corona Brașov a stat destul la „cutie” în confruntarea de la Arad. Ținându-l în față doar pe experimentatul Coman, formația vizitatoare a acționat mai ales pe contraatac, după o astfel de acțiune născându-se și penalty-ul de trei puncte.

„Am avut ocazia să deschidem primii scorul și apoi, datorită jucătorilor noștri cu experiență care știu să gestioneze bine un rezultat, am dus destul de bine meciul. Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că din minutul 65, 70, am avut și noroc, căci UTA și-au creat cel puțin trei-patru faze clare de gol. Mă bucur că am scăpat și am luat toate punctele de la Arad. Până la urmă, norocul face parte din joc”, consideră Daniel Bona.

Născut în județul vecin, antrenorul brașovenilor deplânge situația grea a fostbalului din vestul țării: „Ca hunedorean, îmi pare rău că echipele cu tradiție din zonă, ca UTA, Corvinul sau FC Bihor nu reușesc să revină în prima ligă și să facă performanță. Inuțial, îmi doream să evoluăm în seria întâi. Acum, sunt mulțumit că am picat aici, căci avem 10 puncte după patru meciuri și suntem pe primul loc”, a adăugat Bona.

În fine, tehnicianul spune că obiectivul echipei este o clasare în prima parte a clasamentului. „Dorim să terminăm pe unul dintre locurile 1-8. Practic, eu vin cu această echipă din Onoare și știu că e greu să ne punem cu formații mult mai bine cotate. Din punctul meu de vedere, FCM Târgu Mureș e favorită să termine pe primul loc, în rest mai vedem”, a concluzionat Bona, care își laudă șefii pentru faptul că sunt la zi cu salariile pentru jucători, într-o perioadă în care există destule restanțe în fotbalul românesc.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 11:18 Campionat
Pe aceeași temă