Alții se bat, FC Botoșani câștigă

18 May. 2009, 16:19 Campionat
Alții se bat, FC Botoșani câștigă

Cele trei puncte câștigate la "masa verde" de FC Botoșani în urma retrogradării echipei Progresul București din campionat și rezultatele înregistrate în etapa a XXX-a au propulsat gruparea locală în locul șase în clasament.

Formația pregătită de Cristian Popovici a acumulat același număr de puncte ca și Concordia Chiajna, ocupanta locului cinci, însă are un golaveraj mai slab decât aceasta.

 

"Am spus eu, mai în glumă, mai în serios, că dacă se mai retrag două-trei formații, ajungem pe loc promovabil și mergem în Liga I cu Ceahlăul", a afirmat Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoșani. Vicepreședintele Consiliului de Administrație (CA) al clubului, Cornel Șfaițer, a declarat că locul șase este unul meritat și nu este "cadou" de la Federația Română de Fotbal (FRF), făcând aluzie la punctele câștigate la "masa verde" cu Progresul.


"Eu am regretat faptul că Progresul a fost retrogradată și am spus că nu-și merită soarta, însă așa a fost să fie. Din iarnă, de când l-am instalat pe Cristi (n.r. Cristian Popovici) pe bancă, am știut că echipa va urca mult în clasament. Locul șase reflectă posibilitățile noastre în acest moment, însă cred că mai putem urca un loc până la finalul campionatului", a declarat Cornel Șfaițer.

Gruparea locală mai are de jucat până la finalul acestui sezon cu FCM Bacău și FC Snagov pe teren propriu și cu Sportul Studențesc și Cetatea Suceava în deplasare.

 

"Ar fi extraordinar dacă am obține nouă puncte în aceste ultime patru etape. Cu nouă puncte, ajutați și de rezultatele indirecte, ne-am clasa pe locul patru, ceea ce ar fi extraordinar pentru noi", a mai spus Șfaițer.

18 May. 2009, 16:19 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă