ALRO, la mâna altora

22 Dec. 2011, 16:25 Campionat
ALRO,** la mâna altora

O diferență imposibil de recuperat. Așa vede Minel Prina cele 12 puncte care despart Alro de ocupantele locurilor ce duc în Liga I. Administratorul public al Slatinei crede că echipa locală poate face saltul spre primul eșalon doar profitând de problemele cu care se confruntă alte cluburi.

Startul ratat de sezon i-a dus pe aluminiști departe de îndeplinirea obiectivului promovării. Principalele favorite la accederea în primul eșalon, FC Timișoara și Gloria Bistrița, au un avans considerabil în fruntea clasamentului și par de neoprit în returul campionatului. City managerul Minel Prina consideră că formația slătineană nu mai păstrează șanse de a obține promovarea pe teren, dar ar putea fi o beneficiară a problemelor altor grupări legate de obținerea licenței.

„Sincer, nu mai sunt șanse și îmi pare rău să spun lucrul acesta, eu de obicei sunt un optimist. Dar prin jocul care s-a întâmplat și anul trecut, Alro poate să promoveze. Acum nu știu dacă vom avea același noroc ca anul trecut” .

Prina crede că echipa de pe malul Oltului poate încheia actuala ediție de campionat pe podiumul seriei.

„Pot să spun că în acest an competițional, 2011-2012, Alro va ocupa locul patru, dacă nu chiar trei. Atâta timp cât apele sunt încă tulburi, eu cred că sunt șanse”, a punctat Minel Prina.

Alro Slatina a încheiat prima jumătate a sezonului pe locul al șaptelea în clasament, cu 22 de puncte acumulate.

sursa: Olt TV

foto: Gazeta Nouă

22 Dec. 2011, 16:25 Campionat
Pe aceeași temă