Alexandru Pelici: „A fost viciere de rezultat!”

24 May. 2009, 17:59 Campionat
Alexandru Pelici:

Lupta strânsă pentru promovare, dar și bătălia din subsolul clasamentului pentru rămânerea în al doilea eșalon valoric și în sezonul viitor, au încins spiritele la maxim. Dacă arbitrul Teo Craciunescu a fost scuipat și înjurat la Lupeni, centralul partidei de ieri la Turda a fost aproape să fie linșat de suporterii gazdă, în urma prestației din timpul partidei contra lui  Internațional Curtea de Argeș.
 
Victoria a revenit formației piteștene, cu scorul de 2-1, chiar dacă Ariesul a fost echipa care a intrat cu avantaj la cabine. Singurul gol a primei reprize a fost marcat de Ciortea în min 15, însă partea a doua i-a aparținut lui Internațional, care a avut parte și de ajutorul centralului Radu Petrescu. Golurile formației antrenate de Ștefan Stoica au fost marcate de Frăsineanu, care în min 74 a transformat un penalty acordat eronat și de Ciucur, în al doilea minut de prelungire al partidei.

Maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu a fost acuzată dur de către antrenorul gazdelor, Alexandru Pelici.

“E păcat că și-a bătut joc de munca unor oameni, de un stadion întreg. Atitudinea arbitrilor a fost sub orice critică, modul în care vorbea cu jucătorii… Îmi asum orice risc, însă pot să spun că a fost viciere de rezultat!” a tunat tehnicianul gazdelor.
 

Cu această înfrângere, situația Arieșului devine tot mai dificilă, după ce a ajuns pe locul 13, la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil. Totuși, speranța încă domnește la Turda.

“Noi ne jucăm șansele până la capăt și sperăm să rămânem in Liga a II-a pentru că merităm, dar sper să nu mai pățim așa ceva. Avem un program greu, însă pentru noi finala va fi cu acasă cu ACU, peste două etape!” a încheiat Alexandru Pelici.

În ultimele 3 etape, Ariesul întâlnește pe Liberty (d), ACU Arad (a) și Unirea Alba Iulia (d).
 

Articol scris de Gabriel Morariu
 
 
 

24 May. 2009, 17:59 Campionat
Pe aceeași temă