Alexandru Pelici: „A fost viciere de rezultat!”

Publicat: 24 May. 2009, 17:59 Actualizat: 24 May. 2009, 18:00 Campionat
Alexandru Pelici: „A fost viciere de rezultat!”

Lupta strânsă pentru promovare, dar și bătălia din subsolul clasamentului pentru rămânerea în al doilea eșalon valoric și în sezonul viitor, au încins spiritele la maxim. Dacă arbitrul Teo Craciunescu a fost scuipat și înjurat la Lupeni, centralul partidei de ieri la Turda a fost aproape să fie linșat de suporterii gazdă, în urma prestației din timpul partidei contra lui  Internațional Curtea de Argeș.
 
Victoria a revenit formației piteștene, cu scorul de 2-1, chiar dacă Ariesul a fost echipa care a intrat cu avantaj la cabine. Singurul gol a primei reprize a fost marcat de Ciortea în min 15, însă partea a doua i-a aparținut lui Internațional, care a avut parte și de ajutorul centralului Radu Petrescu. Golurile formației antrenate de Ștefan Stoica au fost marcate de Frăsineanu, care în min 74 a transformat un penalty acordat eronat și de Ciucur, în al doilea minut de prelungire al partidei.

Maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu a fost acuzată dur de către antrenorul gazdelor, Alexandru Pelici.

“E păcat că și-a bătut joc de munca unor oameni, de un stadion întreg. Atitudinea arbitrilor a fost sub orice critică, modul în care vorbea cu jucătorii… Îmi asum orice risc, însă pot să spun că a fost viciere de rezultat!” a tunat tehnicianul gazdelor.
 

Cu această înfrângere, situația Arieșului devine tot mai dificilă, după ce a ajuns pe locul 13, la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil. Totuși, speranța încă domnește la Turda.

“Noi ne jucăm șansele până la capăt și sperăm să rămânem in Liga a II-a pentru că merităm, dar sper să nu mai pățim așa ceva. Avem un program greu, însă pentru noi finala va fi cu acasă cu ACU, peste două etape!” a încheiat Alexandru Pelici.

În ultimele 3 etape, Ariesul întâlnește pe Liberty (d), ACU Arad (a) și Unirea Alba Iulia (d).
 

Articol scris de Gabriel Morariu
 
 
 

Publicat: 24 May. 2009, 17:59 Actualizat: 24 May. 2009, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă