Aldea: „N-am nicio ofertă concretă”

28 May. 2009, 14:18 Campionat
Aldea: „N-am nicio ofertă concretă

Sosit în iarnă liber de contract, fostul component al Unirii Urziceni și originar din Târgoviște, a semnat până la finele campionatului cu FC Drobeta. Bogdan Aldea nu știe dacă va mai rămâne la malul Dunării din sezonul următor și spune că nu a primit vreo ofertă concretă nici de la FC Târgoviște.

„Din vară, devin din nou jucător liber și am trimis niște DVD-uri, în speranța că voi prinde un contract în străinătate. N-am primit de la FC Drobeta nicio ofertă de prelungire a contractului și nici n-am alte soluții momentan. Nici oficialii echipei din Târgoviște nu mi-au propus nimic concret. La meciul direct, de la Vânju Mare, am vorbit doar cu Gheorghe și Haralambie Becheanu, principali acum la FC Târgoviște și primii mei antrenori de la copii, care mi-au povestit despre intențiile patronului Zotic. Printre altele m-au întrebat dacă m-ar interesa să vin din vară la Târgoviște, în cazul în care clubul va găsi o posibilitate să revină în Liga a II-a. Nefiind ceva sigur, nu le-am dat niciun răspuns, iar ei nu m-au sunat de atunci. Eu n-am apucat să joc pentru echipa din orașul natal, fiindcă la 14 ani am plecat să fac junioratul la Dinamo București„, a explicat Aldea, doar rezervă la partida FC Drobeta – FC Târgoviște (4-2), disputată în urmă cu patru etape la Vânju Mare.

Atacantul de 28 de ani a lămurit și situația lui Marian Vătavu, fundașul împrumutat de Pandurii Tg. Jiu la CSM Rm. Vâlcea apărând și el pe o posibilă listă de achiziții a echipei din Târgoviște.

 

„Vătavu este finul meu și frații Becheanu m-au întrebat la meciul de la Vânju Mare dacă el ar vrea să vină împreună cu mine la Târgoviște. Nici el n-a primit vreun telefon în acest sens și a aflat doar din presă despre această posibilitate. Cu Vătavu am fost coleg și la copii, iar apoi am jucat împreună la Dinamo”, a completat Aldea.


Șapte meciuri și un gol

Deși n-a evoluat pentru FC Drobeta decât în șapte meciuri, interval în care a marcat și un gol în victoria cu CFR Timișoara (4-0), atacantul cu 84 de partide în prima divizie are și câteva motive de satisfacție.

 

„Sunt mulțumit și fericit să am reușit să-mi revin din punct de vedere medical. Îmi pare rău că am jucat și mai puțin și mai slab, dar așa se întâmplă când revii pe teren după o lungă perioadă în care ai fost accidentat. Mă bucur că am găsit înțelegere la Severin, în special din partea președintelui – antrenor Vasile Mănescu. Sper să joc cât mai multe minute în aceste ultime trei etape, în care echipa să obțină cel puțin două victorii și să mai urce în clasament. Se putea mult mai sus, fiindcă nici celelalte contracandidate n-au fost mai bune, dar, să fim realiști, Unirea Alba Iulia și Internațional Curtea de Argeș au știut ce vor cu adevărat”, a explicat Aldea o parte dintre motivele care au dus FC Drobeta pe locul cinci, deși o găsise pe doi în momentul în care a semnat contractul.
 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

28 May. 2009, 14:18 Campionat
Pe aceeași temă