Adrian Voicu revine, dar va purta mască

Mihai Andries 21 Sep. 2012, 11:48 Campionat
Adrian Voicu revine,** dar va purta mască

Fundașul lateral al echipei FC Argeș, Adrian Voicu, a suferit o accidentare serioasă la partida amicală disputată de piteșteni pe teren propriu în compania echipei Unirea Tărlungeni. Jucătorul a suferit o fractură de piramidă nazală și va sta o perioadă bună de timp departe de teren. Numai că jucătorul va putea să se antreneze în curând numai că nu la intensitate maximă.

„Am vorbit tot acest timp cu Adi Voicu și pot să spun că se simte destul de bine. Vestea bună este că de săptămâna viitoare ar putea intra și el în sală să facă antrenamente ușoare, să facă forță, dar să nu intre în contact cu alți jucători. Acestea poate să sufere accidentări mai serioase, dacă nu se va proteja. Este bine că se va menține cât de cât la un nivel optim din punct de vedere fizic.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Va fi nevoit să poarte o mască

Adrian Voicu va fi nevoit să poarte o mască de protecție în momentul în care va reveni pe teren, așa cum au făcut și alți jucători ce au suferit accidentări asemănătoare. „Partea complicată după ce o să revină pe teren este legată de faptul că va trebui să poarte o mască de protecție de acum înainte. Va fi nevoit să fie foarte atent la ceea ce va face de acum înainte pentru că va rămâne o zonă sensibilă. Numai că acum trebuie să vedem de unde putem face rost de o mască de protecție pentru că este destul de scumpă o asemenea mască de protecție. Să sperăm că o să găsim și noi o variantă pentru că o să întrebăm în stânga și în dreapta. Dacă ar fi să cumpărăm una nouă, aceasta ar costa undeva în jurul sumei de 1.600-1.700 de euro.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Vor pleca spre Târgu Mureș în această după-amiază

FC Argeș va juca mâine dimineață cu începere de la ora 11:00 pe terenul celor de la FCM Târgu Mureș într-o partidă contând pentru etapa a patra din Liga a II-a la fotbal. Piteștenii vor pleca în această-după amiază spre Târgu Mureș pentru a susține jocul de sâmbătă dimineața. „O să plecăm după-amiaza. O să avem un drum de aproximativ 5 sau maxim 6 ore până la Târgu Mureș. Nu o să fie un drum la fel de lung ca în cazul jocului de la Oradea din etapa a doua a campionatului, așa că lucrurile nu vor fi așa de complicate pentru noi și sunt sigur că nu se va acumula o foarte mare oboseală în rândul jucătorilor mei. Important este să fim concentrați la începutul partidei.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 21 Sep. 2012, 11:48 Campionat
Pe aceeași temă