Adrian Mihalcea: „Clinceniul este peste CSMS”

Mihai Andries 30 Sep. 2013, 07:58 Campionat
Adrian Mihalcea:**

Tehnicianul Unirii Slobozia regretă că echipa sa a pierdut în Copou, în condițiile în care s-a plătit tribut lipsei de experiență. Totodată, el a ținut să precizeze că nu are nimic de împărțit cu Prunea, chiar dacă acesta l-a înjurat.

„A fost un meci frumos, cu multe ocazii, păcat că doar gazdele au marcat. Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei, poate doar lipsa de experiență și lipsa de concentrare în unele momente. E o serie echilibrată, fiecare poate bate pe oricine. Noi avem ca obiectiv clasarea în primele șase la finalul campionatului. Am văzut și Clinceniul și Iașiul, FC Clinceni mi s-a părut echipa mai bună. Cele două echipe și poate Rapid trag la promovare în opinia mea. Rapid a avut un start mai greu, dar acum este în revenire, au adus un antrenor care știe meserie. Clinceniul are jucători mai experimentați care te pot judeca în momentele grele. Cu Florin Prunea nu am nicio problemă. Se mai și înjură la fotbal. El mă înjura chiar și când eram coechipieri la Dinamo.” a declarat după meci tehnicianul Unirii.

Întrebat despre situația de la Dinamo București, acolo unde și-a petrecut o bună parte din carieră, Mihalcea a comentat: „Eu îmi fac datoria la echipa mea, deocamdată nu mă gândesc la Dinamo. Îi urez mult succes lui Stoican acolo. A ajuns într-un moment dificil pentru echipă. Jucători valoroși sunt în lot, el trebuie doar să-i facă să joace împreună. Nu mă gândesc acum la Dinamo, nu vreau să dau cu capul de prag și apoi s o iau de unde am plecat. O iau de jos, mai am multe de învățat. Dinamo este echipa mea de suflet, acolo m-am crescut ca om, dar ca să ajung pe banca lui Dinamo trebuie să fiu foarte, foarte pregătit”

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 30 Sep. 2013, 07:58 Campionat
Pe aceeași temă