Acuzat de reporterul ProSport că a simulat, golgheterul Ligii 2 a venit cu precizări. FOTO | Subiectul pe care a încercat să-l clarifice cu o imagine sugestivă

Marius ANGHEL 26 Mar. 2019, 19:33 Campionat

Darius Buia (24 de ani), fotbalistul echipei Sportul Snagov, a citit live-text-ul realizat de Liga2.ro meciului în care echipa sa a remizat cu ACS Poli Timișoara (scor 0-0) și din care el a ieșit accidentat de pe teren și ne-a trimis imagini cu starea piciorului său, pentru a demonstra vinovăția adversarului care l-a fautat. Dorin Codrea, autorul intrării care l-a pus la pământ pe fiul mult mai celebrului Romulus Buia, a și fost eliminat la acea fază petrecută în minutul 56, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Mijlocașul liderului Ligii 2 are glezna piciorului stâng umflată și învinețită.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În minutul 56 al meciului dintre Sportul Snagov și ACS Poli, disputat sâmbăta trecută, pe stadionul Voința din Ghermănești, Dorin Codrea a intrat prin alunecare la o minge pasată către Buia, în dreapta careului, a ajuns primul și a trimis în aut, însă Buia a fost surprins de rapiditatea mijlocașului timișorenilor și n-a putut sări la timp pentru a evita contactul firesc. Arbitrul Marian Barbu (Făgăraș) a fost impresionat de căzătura lui Buia și i-a acordat cartonașul galben lui Codrea. Fiind la al doilea, jucătorul lui ACS Poli a și fost eliminat, lăsându-și, astfel, echipa în inferiorite.

Buia a avut nevoie de intervenția medicului, a revenit pe teren, însă a mai rezistat doar câteva faze de joc. În minutul 62, Darius Buia a fost înlocuit cu Cristian Dănălache, cel care, ulterior, în minutul 83, avea să rateze un penalty.

Darius Buia (24 de ani) are șanse mică să joace împotriva fostei sale echipei, UTA, în meciul programat duminică, de la ora 13:00, la Arad.

În acest sezon, Darius Buia a jucat în 22 de meciuri, dintre care în 11 ca titular, pentru Sportul Snagov, pentru care a înscris 6 goluri, fiind golgheterul echipei, urmat de Alexandru Ioniță, Dragoș Huiban și Cristian Dănălache, toți trei cu câte cinci reușite.

Marius ANGHEL 26 Mar. 2019, 19:33 Campionat
Pe aceeași temă