A treia oară n-a mai fost cu victorie. Oprescu: „Meritam puțin să câștigăm, dar rezultatul este echitabil”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 11:00 Campionat

Dacă în precedentele două întâlniri din acest sezon s-a terminat cu două victorii, de această dată, vineri, în cadrul etapei a doua a play-off-ului Seriei a II-a, FC Olt a obținut doar o remiză în disputa cu Olimpia, scor 1-1. Și de această dată sătmărenii au deschis scorul și au condus la pauză, după reușita lui Bogdan Faur (31), însă slătinenii au revenit în a doua repriză, dar o singură dată, atunci când Alexandru Leucuța (51) a egalat. S-a încheiat cu remiză, iar gazdele rămân pe ultimul loc în play-off, în schimb FC Olt rămâne pe 2, dar ratează ocazia de a se apropia de lider după ce și acesta a terminat la egalitate meciul de la Mioveni.

Antrenorul echipei FC Olt, Daniel Oprescu, consideră punctul obținut ca fiind echitabil după desfășurarea jocului. „A fost o partidă echilibrată. Cred că rezultatul este echitabil din punct de vedere al jocului. Poate din punct de vedere al ocaziilor meritam puțin să câștigăm, dar, după aspectul jocului, rezultatul este echitabil. Am resimțit oboseala drumului, s-a și văzut în prima repriză nu am arătat bine deloc. Abia am ajuns joi seara târziu la Satu Mare după mai bine de 14 ore de stat în autocar. Băieții s-au mobilizat bine în partea a doua și mă bucur că au egalat și au menținut echipa în continuare pe locul 2” a spus Oprescu, care a criticat sistemul cu play-off din Liga 2: „Singurul lucru bun e că putem rula tot lotul. În rest cred că ne mai mobilizăm doar împotriva lui ACS Poli”.

Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, FC Olt joacă din nou în deplasare, la Reșița, cu Metalul, echipă cu același număr de puncte, însă situată pe locul 3 în Seria II.

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă