„A fost un meci inexplicabil din care eu nu am înțeles nimic”. Bona tună și fugeră după eșecul în fața liderului

Marius ANGHEL 27 Feb. 2016, 16:40 Campionat

Unirea Tărlungeni a început prost sezonul de primăvară din Liga 2, cu o înfrângere pe teren propriu, 1-3 cu CSM Râmnicu Vâlcea, liderul Seriei a II-a. Elevii lui Dan Bona au început bine jocul desfășurat sâmbătă dimineață, au avut 1-0 după numai șase minute, grație golului marcat de Minciună după un penalty obținut de Sorin Marin. După alte șase minute, oaspeții au reușit egalarea prin Octavian Vasile, care a șutat imparabil din 10 metri.

Vâlcea, echipa mai matură și organizată a pus stăpânire pe joc. După două ocazii mari ratate de Firțulescu și Adi Stoica, Ludușan a marcat înainte de pauză golul etapei, șut de la circa 30 de metri, la care Perianu nu a avut nicio reacție. La faza imediat următoare, Alin Damian a reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În partea secundă, oaspeții au jucat pragmatic, în timp ce brașovenii nu au reușit să se apropie periculos de poarta lui Fildan decât în minutul 89, atunci când Șerban a ratat încredibil din doi metri! În ultimul minut al prelungirilor, Voinea a stabilit scorul final, după ce a scăpat singur cu Perianu.

Bona: „Nu am înțeles nimic din acest joc”

Eșecul, dar mai ales jocul modest al echipei l-a scos din sărite pe antrenorul Dan Bona. „A fost un meci inexplicabil din care eu nu am înțeles nimic. Am plecat bine în joc, am condus cu 1-0 și, dintr-o dată, totul s-a frânt. Marea majoritate a jucătorilor sunt ieșiti total din formă, jucători obosiți, jucători cu aere… Nu găsesc explicații. Pentru mine este un mare semn de întrebare acest joc. Am impresia că am creat condiții prea bune pentru această echipă, suntem cu banii la zi, dar să te prezinți în halul asta la teren… Dacă sunt jucători nemulțumiți, sunt liberi să plece. Sunt complet nemulțumit de joc, de modul în evoluția unor jucători”, a declarat Dan Bona la finalul jocului.

UNIREA TĂ‚LUNGENI        1
CSM RÂMNICU VÂLCEA    3

Minciună ‘6 – pen. / Oct. Vasile ’12, Ludușan ’44, Alb. Voinea ’90+4

Perianu – Vlăsceanu, Forika, I. Șerban, Seb. Bucur (C. Păduraru ’53) – M. Burlacu – G. Monea (Vasiloi ’70), Minciună, Petra, S. Marin (cpt.) – A. Damian (Petrean ’66)
Rezerve neutilizate: Mihok – Podlesnîi, Potecu, Cr. Cocan
Antrenor: Dan Bona

Fildan – Oct. Vasile, I. Stoica (cpt.), Ct. Pîrvulescu, Dumitrașcu – L. Iordache, Artean – Cl. Ștefan, Ludușan (M. Ion ’68), Firțulescu (Samson ’77) – C. Stoica (Alb. Voinea ’86)
Rezerve neutilizate: Dr. Geantă – A. Neagoe, Bg. Geantă, Piscanu
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Unirea (Tărlungeni); Spectatori: 200; Arbitru: Iulian Dima 3 (București); Asistenți: Adrian Ionescu 3 (Târgoviște) și Ferencz Tunyogi 3 (Zalău); Jucătorul meciului: Andrei Ludușan 3.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 27 Feb. 2016, 16:40 Campionat
Pe aceeași temă