Calvarul lui Salvatore Marrone s-a terminat! A revenit cu gol la FK Csikszereda și e gata de un nou început: ”Ultimul meci l-am avut acum 10 luni, uitasem sentimentul de a juca fotbal”

Răzvan STÎNGĂ 04 Nov. 2021, 14:42 Liga 2
Calvarul lui Salvatore Marrone s-a terminat! A revenit cu gol la FK Csikszereda și e gata de un nou început: ”Ultimul meci l-am avut acum 10 luni, uitasem sentimentul de a juca fotbal”

Salvatore Marrone (20 de ani) s-a întors după accidentarea gravă suferită în cantonamentul de iarna trecută organizat de FK Csikszereda în Turcia. Mijlocașul a fost trimis pe teren în partida ciucanilor din etapa a 12-a, cu Dunărea Călărași, reușind să și marcheze.

Salvatore Marrone, primul meci oficial după aproape un an

Marrone a fost introdus pe teren de Valentin Suciu în ultimele 11 minute și a reușit să înscrie! A fost o revenire cum nu se poate mai fericită pentru el, Salvatore Marrone marcând golul de 2-0 și stabilind scorul final în confruntarea de la Călărași, în minutul 90+4.

A fost prima partidă oficială jucată de tânărul mijlocaș care are și naționalitate italiană, și naționalitate germană, după aproape un an de pauză. Ultima partidă data din decembrie anul trecut, dintr-o confruntare cu fosta Farul, în deplasare.

Salvatore Marrone: ”Am fost deosebit de fericit să fiu pe teren și că am marcat” 

Revenit și cu încrederea la cote maxime, Salvatore Marrone a povestit trăirile din partida cu Dunărea Călărași.

(N.r. – Știai că vei juca împotriva Călărașiului?) Nu, nu știam, dar am fost foarte fericit să fiu în echipă pentru că nici nu-mi mai aminteam sentimentul. Am fost deosebit de fericit să fiu pe teren și că am marcat.

(N.r. – După golul de sâmbătă cu Călărași, ai fugit direct la preparatorul fizic) Da, a fost alături de mine în ultimele două luni, îi mulțumesc foarte mult. Dar, în același timp, vreau să mulțumesc întregului staff pentru că a crezut în mine în tot acest timp.

Am fost cel mai încântat că echipa a câștigat și am venit acasă cu trei puncte, acesta a fost cel mai important lucru. Treaba mea era să dau totul dacă aveam ocazia și așa s-a întâmplat”, a declarat Marrone pentru site-ul oficial al clubului FK Csikszereda.

Marrone: ”Mă bucur că echipa mi-a fost alături” 

Ultimele luni bune au fost un calvar pentru Salvatore Marrone, lucru recunoscut chiar de tânărul mijlocaș. Toată revenirea a fost posibilă datorită, după cum a punctat, și încrederii primite din partea clubului în perioada de după accidentare, dar și în momentul în care a urmat recuperarea.

Sunt bine, mă bucur că m-am întors și sper să ne bucurăm de victorii și în etapele următoare.

(N.r. – Îți mai amintești momentul accidentării?) Da, s-a întâmplat în ultima zi de cantonament din Turcia, ultimul meci l-am avut acum zece luni și a fost urmat de o perioadă dificilă. M-am operat mai întâi la genunchi și apoi a urmat o lungă perioadă de recuperare. M-am operat într-o clinică de lângă Karlsruhe, în Germania, unde am făcut recuperarea timp de trei luni, dar apoi am continuat-o la București.

Știu că nu sunt încă sută la sută pregătit, dar stafful a fost alături de mine și a crezut în mine, m-a ajutat. Mi-a dat suficient timp să-mi revin, mă bucur că echipa mi-a fost alături”, a completat mijlocașul de 20 de ani.

Salvatore Marrone are triplă cetățenie, germană, română și italiană. S-a născut la Pforzheim (Germania), mama lui fiind româncă iar tatăl italian. Și-a început cariera în Germania, dar în 2018 a venit în România, la FCSB.

Pe rând, a fost împrumutat de echipa din Liga 1 la Academica Clinceni și Dunărea Călărași, iar din ianuarie 2020 a fost trimis la FK Csikszereda. Sezonul trecut a evoluat pentru ciucani în 11 partide de Liga 2.

FK Csikszereda, meci cu Viitorul Pandurii în etapa a 13-a 

Marrone are cinci meciuri pentru naționala României sub 17 ani, cinci pentru naționala sub 18 ani și trei pentru reprezentativa sub 19 ani.

Următorul meci pentru FK Csikszereda în Liga 2, în care Marrone ar putea prinde alte minute, are loc sâmbătă, de la ora 11:00, contra Viitorului Pandurii, în etapa a 13-a Ligii a 2-a. Confruntarea va avea loc la Miercurea Ciuc.

Foto: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nationala-u21-a-romaniei-abordeaza-amicalul-cu-italia-u21-cu-trei-fotbalisti-din-liga-2-lotul-convocat-de-florin-bratu-19208527

https://liga2.prosport.ro/seria-1/date-oficiale-procentul-de-vaccinare-impotriva-covid-19-in-randul-fotbalistilor-din-primele-trei-ligi-din-romania-19208474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/emotii-la-fc-buzau-in-privinta-play-off-ului-cele-10-meciuri-fara-esec-nu-l-linistesc-pe-cristian-pustai-care-nu-poate-conta-pe-doi-jucatori-importanti-contra-unirii-dej-analiza-profesorul-19208610

https://liga2.prosport.ro/seria-1/protocolul-pentru-desfasurarea-competitiilor-in-timp-de-pandemie-simplificat-in-privinta-documentelor-medicale-situatia-in-care-frf-sau-lpf-trebuie-anuntate-si-avertismentul-transmis-de-razvan-burle-19208609

Răzvan STÎNGĂ 04 Nov. 2021, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă