Călin Moldovan, antrenorul FC Brașov, și-a băgat jucătorii în ședință la primul antrenament al săptămânii și anunță un meci de care pe care la Miercurea Ciuc

Adi MARICA 08 Mar. 2022, 11:11 Liga 2
Călin Moldovan, antrenorul FC Brașov, și-a băgat jucătorii în ședință la primul antrenament al săptămânii și anunță un meci de care pe care la Miercurea Ciuc

FC Brașov a pierdut meciul disputat sâmbătă, pe Tineretului, cu Metaloglobus, scor 0-2, astfel că brașovenii rămân cu o zestre săracă de puncte, 13, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular.

Pentru brașoveni urmează meciul cu FK Miercurea Ciuc, una dintre cele mai în formă echipe în startul acestui an. Ciucanii au punctaj maxim în 2022, după două victorii, 2-0 cu Unirea Dej și 3-0, în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr.

Jocul de la Miercurea Ciuc, programat sâmbătă, de la ora 14:00, are o miză imensă pentru gazde, care au nevoie de victorie pe a-și asigura calificarea în play- off. De cealaltă parte, brașovenii au mare nevoie de puncte înaintea unui play-out ce se anunță infernal.

Ședință cu jucătorii, la FC Brașov

Înaintea antrenamentului de ieri, Călin Moldovan și-a băgat jucătorii în ședință pentru prestația din meciul cu Metaloglobus.

”Cu toții suntem supărați pentru acest eșec. A fost o diferență mare de atitudine față de jocul de la Iași. Au fost momente de joc slab în startul partidei care ne-au costat scump, dar apoi am avut și momente de joc bun. Sunt supărat pe jucătorii care au intrat pe parcurs. Toți vor să joace, dar atunci când intră pe teren…”, a spus Moldovan după joc.

Meci de totul sau nimic la Miercurea Ciuc

Antrenorul brașovean crede cu tărie că FC Brașov poate obține un rezultat bun la Miercurea Ciuc.

”S-a dovedit că nu sunt echipe invincibile în Liga a 2-a. Presiunea este mare pe cei de la Miercurea Ciuc, dar și noi avem mare nevoie de puncte. Mergem să jucăm și sunt convins că va fi un joc care pe care”, a spus antrenorul Brașovului.

Sâmbătă, de la ora 14:00, se vor desfășura opt meciuri din cele zece ale etapei a 19-a a Ligii 2, ultima a sezonului regular. Runda începe joi, cu partida dintre Unirea Constanța și Petrolul, și se încheie duminică, cu ”U” Cluj – Dunărea Călărași. Celelalte jocuri au loc sâmbătă.

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 7, cu 32 de puncte, fiind la egalitate cu FC Buzău (locul 6), în timp ce FC Brașov se află pe poziția a 16-a, cu 13 puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-sezonului-regular-de-liga-2-si-meciurile-televizate-opt-partide-sunt-puse-sa-se-dispute-in-acelasi-timp-19222276

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ko-in-trei-minute-fc-brasov-s-a-prabusit-cu-metaloglobus-calin-moldovan-e-inexplicabil-inceputul-de-joc-am-luat-doua-goluri-pe-greseli-19221853

Adi MARICA 08 Mar. 2022, 11:11 Liga 2
Pe aceeași temă