Călin Cojocaru, furios după ce Pandurii a fost umilită de Turris. ”Gal a avut viteză de pensionar. Au timp să-şi schimbe ori atitudinea, ori echipa”

Mircea OGLINDOIU 12 Sep. 2020, 19:46 Liga 2
Călin Cojocaru, furios după ce Pandurii a fost umilită de Turris. ”Gal a avut viteză de pensionar. Au timp să-şi schimbe ori atitudinea, ori echipa”

Pandurii nu a reușit nici la a două încercare să ia măcar un punct în startul acestui nou sezon de Liga 2. După eșecul cu Rapid din Regie, scor 1-2, unde jucătorii lui Călin Cojocaru s-au prezentat onorabil, pe teren propriu, în fața celor de la Turris Oltul, gorjenii au cedat cu 0-5.

Călin Cojocaru: ”Au timp să-şi schimbe ori atitudinea, ori echipa”

Antrenorul principal de la Pandurii, Călin Cojocaru, era indignat de faptul că echipa sa n-a repetat jocul bun, din etapa trecută, de la Rapid. Vinovat pentru eșecul, drastic a fost găsit fundașul Andrei Gal, adus în pauza competițională de vară la Târgu Jiu.

”Am făcut în prima repriză un joc bun, iar oaspeții ne-au surprins pe final și au deschis scorul. În partea secundă am jucat foarte rău, fundașii au fost foarte lenți, dezorganizați total și am luat goluri în oglindă. Un fundaș nu poate lua patru goluri la fel. Aici trebuie să înţeleagă că sunt la Pandurii, nu sunt la Liga a 5-a.

Se poate să nu mai fie aici până pe 5 octombrie dacă se mai întâmplă astfel de lucruri. Le-am comunicat, au timp să-şi schimbe ori atitudinea, ori echipa. Nu am avut fundaş central. Pleşa este o improvizaţie. Gal este fundaş central, dar astăzi a avut o viteză de pensionar. Nu mă putea marca nici pe mine astăzi. Lent, greoi, atitudine zero

Pandurii nu va mai trăi o asemenea umilință, chiar dacă noi încă suferim la omogenitate. Mai avem de legitimat jucători, cărora nu le-a venit cartea verde, dar și pe Grecu”, a declarat Cojocaru.

După acest eșec umilitor, Pandurii a ajuns pe ultimul loc în clasament, cu 0 puncte și golevaraj 1-7 în două jocuri disputate. Partida cu runda inaugurală, cu Metaloglobus, nu s-a disputat, deoarece gorjenii au acuzat cazuri de COVID, dar n-au efectuat testele moleculare RT-PCR, ci pe cele serologice IgM și IgG. FRF încă nu s-a pronunțat dacă jocul va fi reprogramat sau dacă Pandurii va pierde cu 3-0. Cazul va fi rejudecat în data de 16 septembrie.

În etapa următoare, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Concordia Chiajna, altă echipă cu pretenții la promovare.

Foto: Radio Accent

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-descatusata-la-targu-jiu-teleormanenii-au-zdrobit-pandurii-si-au-obtinut-prima-victorie-din-actualul-sezon-matache-i-a-luat-locul-lui-lincar-19147674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

Mircea OGLINDOIU 12 Sep. 2020, 19:46 Liga 2
Pe aceeași temă